Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin erdoğan metin ilhan pele kaç dünya kupası kazandı umut oran zamanında başlamayan filmler şampiyon rekor sınırların ihlali tamer hassan filmleri çin David Dastmalchian

Üniversitelilerin Tercihi Simge…

Baharın gelmesiyle birlikte üniversitelerde 'Bahar Şenlikleri' başladı. Son yıllarda yaptığı şarkılarla gençlerin gözdesi olan Simge, üniversitelerin bahar şenliklerinde en fazla talep gören sanatçı oldu.

Mış Mış, Üzülmedin Mi?, Prens & Prenses , Yankı, Ben Bazen gibi şarkılarıyla milyonların kalbini fetheden ve son şarkısı “Öpücem” ile son günlerin en gözde ismi Simge, üniversite öğrencilerinin de sevgilisi oldu.

Üniversitelerin geleneksel bahar şenlikleri kapsamında öğrenciler arasında yapılan anketlerde gençlerin en çok görmek istediği sanatçıların başında gelen Simge, bugünlerde Türkiye'nin birçok üniversitesinde verdiği konserlerle gençlerle buluşuyor. Üniversitelerde en fazla talep gören ve konser veren sanatçı rekorunu da elinde bulunduran Simge, konserlerinde gençlere yepyeni şarkılarını, en sevilen hitleriyle birlikte seslendirerek, müthiş sahne enerjisi ve  en iyi müzisyenlerinden oluşan orkestrası ile hayranlarına sürprizlerle dolu keyifli anlar yaşatıyor.

Anahtar Kelimeler:
Simge
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.