Öne Çıkanlar bahçeli kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı MUHAMMED DEMİR dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu erhan çelik YDG-H güney kore mevlüt çavuşoğlu akdeniz üniversitesi gölbaşı ankara

Ünlü Oyuncu Sahnede Ağladı

Ekranların ve sahnelerin sevilen oyuncusu Serhat Kılıç 25 yıllık sanat birikimini bir tiyatro sahnesi ile taçlandırdı. Kendi tiyatrosunu kurmanın mutluluğunu yasayan sanatçı, göz yaşlarına hakim olamadı. 
 
Kılıç, 1 Nisan’da perdelerini açacak olan Sahne Ankara’nın açılısı için hazırlanarak Tek Kişilik Şehir’i  İstanbul seyircisine oynadı.   Ünlü oyuncu, ayakta alkışlanan sanatçı, göz yaşlarına hakim olamadı. Kendi tiyatrosunu kurmanın en büyük hayali olduğunu belirten oyuncunun Ankara’da bir de tiyatro okulu da bulunuyor.
 
“Öğrencilerime İş İmkanı Sunmak İstiyorum”
 
Asıl gönlünden geçenin mezun olan öğrencilerine iş imkânı sağlamak olduğunu söyleyen Kılıç, “Öğrencilerimin mezun olduktan sonra çalışabilecekleri bir sahneleri olmasını çok istiyordum. Sahne Ankara’nın kurulusunun en büyük motivasyonu budur. Ben hayalimi gerçekleştirdim, tiyatroya gönül vermiş tüm meslektaşlarımın bu mutluluğu yasamasını dilerim” dedi. 
Usta oyucu Serhat Nalbantoğlu’nun da ortağı olduğu Sahne Ankara’nın açılışına tüm Ankaralıları davet eden Kılıç, “Biz bu hayatta en iyi bildiğimiz isi yapıyoruz tiyatro yapıyoruz zaten başka da bir is de bilmiyoruz.” seklinde konuştu. 





“Sahne Ankara” Ankara’da Fark Yaratacak 

400 kişilik seyirci kapasiteli, Ankara’nın en büyük, özel tiyatro sahnesi olan Sahne Ankara, 900 metrekarelik konser, gösteri ve sergi alanıyla, ziyaretçilerine essiz bir kültür sanat keyfi sunuyor. 1 Nisan itibariyle birbirinden iddialı eserleri seyirci ile buluşturmanın hazırlığında olan Sahne Ankara, Çankaya’daki tek tiyatro ve konferans salonu olma özelliği de taşıyor. 




Dokuz Oyunluk Tiyatro Festivali Nisan’da 

Dokuz oyunluk Tiyatro Festivali’ne ev sahipliği yapacak olan Sahne Ankara’da adeta bir sanat rüzgârı esecek. Oyuncu kadrosunda  Kılıç, Benian Dönmez ve Gerçek Alnı açık gibi başarılı oyuncuların yer aldığı “Tek Kişilik Şehir” ile 1-2 Nisan’da açılan perde, başrolünü Genco Erkal’in oynadığı “Bir Deli’nin Hatıra Defteri” gibi kapalı gişe oynayan birbirinden iddialı oyunlar ile devam edecek. Festival, başrollerini, Serhat Nalbantoğlu, Nursim Demir, Özlem Ersönmez, Bilal Gürdere, İrfan Kilinç gibi isimlerin paylaştığı “Terör” oyunu ile 30 Nisan’da kapanacak.

Festival Takvimi:

1-2 Nisan “Tek Kişilik Şehir”
Serhat Kılıç, Benian Dönmez, Gerçek Alniaçik
 
6-7 Nisan “Bir Delinin Hatıra Defteri”
Genco Erkal
 
8-9 Nisan “Günesin Sofrasında”
Genco Erkal, Tülay Günal
 
1o Nisan "Basit Bir Ev Kazası" 
 
Günay Karacaoğlu
 
13-14 Nisan “Anlatilan Senin Hikayendir”
Levent Üzümcü
 
19 Nisan “Adalet Sizsiniz”
Rutkay Aziz, Taner Barlas
 
20 Nisan “Topuklu Terlik Süt Yapar”
Durul Bazan, Ali Il, Mert Aykal, Yeşim Koçak, İpek Türktan Kaynak, Füsun Kostak
 
21-22 “Nisan Shirley”
Sumru Yavrucuk
 
28-29-30 Nisan “Terör”
Serhat Nalbantoğlu, Nursim Demir, Özlem Ersönmez, Bilal Gürdere, İrfan Kılınç
 

 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.