Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Cansu İvecen Kuru Gürültü Halil İbrahim Bekdemir Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı

Ünlü Şarkıcı Audrey Hepburn'e Benzetildi

Koronavirüs salgını nedeniyle yaklaşık 2 aydır evinden dışarı adım atmayan sahnelerin güçlü sesi Tuğba Ünal, İnstagram’da yaptığı son paylaşımda Hollywood'un efsane oyuncusu Audrey Hepburn'a benzerliğiyle dikkat çekti. Takipçileri Instagram hesabından Ünal'a, "Hollywood yıldızı gibisin", "Audrey Tuğba" mesajları yağdırdı. 

Karantinada üretmeye devam eden Tuğba Ünal, bir yandan sürpriz albümü için çalışırken bir yandan da yeni kitabını yazıyor.


“Güzellik Zor Hikaye” ve “Öyküm Sensin” adlı iki kitabı bulunan Tuğba Ünal, bu kez deneme kitabıyla sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.