Ünlü Sunucu Cansu Canan Özgen ile Erden Eryüz Dünya Evine Girdi...

Ünlü sunucu ve programcı Cansu Canan Özgen ve Gaziantep Basketbol Spor Kulübü 1. yardımcı antrenörü Erden Eryüz'le Bodrum'da evlendi.

Ünlü mekan Kaşıbeyaz'da gerçekleşen nikah töreninde çiftin nikahını Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras kıyarken şahitliğini de ünlü isimler gerçekleştirdi. Cansu Canan'ın şahitleri  Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan ve Banu Türkoğlu olurken, Erden Eryüz'ün şahitleri Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve Gaziantep Basketbol Kulübü altyapı sorumlusu Mahir Bayrak oldu. Pandemi şartlarına dikkat edilerek gerçekleştirilen nikah töreninde  her masada küçük hediyelik kolonyaların olması dikkat çekti. Cansu Canan ve Erden Eryüz'ün nikah töreni aileler ve yakın arkadaşların katılımıyla gerçekleşti. Çift balayını Bodrum'da geçirecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.