Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Ünlüler Hangi Tweetleri Attı?

Bu yaz Türkiye magazin gündemi oldukça yoğundu. Kenan Doğulu yeni albüm çıkardı, Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül evlendi, Tarkan ‘Cubba’ ile hayranlarının ve Türk müzikseverlerin ilgi odağı oldu. Magazin ve sanat dünyası bu haberlerle çalkalanırken eşzamanlı tüm sohbetler ise Twitter’da döndü. Sanatçılar ve hayranları en samimi anlarını ve hislerini Twitter’da paylaştı.

Yaza damgasını vuran ünlü Tweet seçkisi:

1- Kadir Doğulu @kadirdogulu

Bu yaz dillere destan bir düğünle dünya evine giren Kenan Doğulu ve Neslihan Atagül çifti Twitter’da da çok konuşuldu. Öyle ki Neslihan Atagül’ün doğumgünü TT oldu:#İyikiDoğdunNeslihanDoğulu

Kadir Doğulu’nun Neslihan Doğulu’nun doğumgününü kutladığı fotoğraf ise binden fazla kez beğenildi:

twitter1.png

2- Tarkan @tarkan

2 milyondan fazla takipçisi bulunan Tarkan, yeni albümünden ‘Cubba’yı Twitter’da paylaştı. Tweet 2000’e yakın beğeni aldı ve Tarkan hayranları arasında ateşli tartışmalara yol açtı.

twitter2.png

3- Demet Akalın @DemetAkalin

Eşiyle birlikte sakin ve sade bir sevgi fotoğrafı da paylaşan Demet Akalın, hayranlarının büyük beğenisini topladı. 41 kere maşallah diyenlerin sayısı da az değildi

twitter4.png

4- Mustafa Ceceli @mustafaceceli

“AHA ESTİ, VALLAHİ ESTİ’
Sempatik ve yetenekli şarkıcı Mustafa Ceceli, paylaştığı bir Vine ile takipçilerini bolca güldürdü. Şarkısı ‘Es’e gönderme yapan Mustafa Ceceli’nin bu Tweet’i 6000’den fazla kez beğenildi.

twitter5.png

5- Kenan Doğulu @kenandogulu

Sevilen şarkıcı Kenan Doğulu ise Twitter’da takipçilerinde merak uyandıran mini bir yarışma düzenledi. Takipçilerinden kendi verdiği pozu yeniden yorumlamalarını ve#ihtimaller hashtagiyle paylaşmalarını istedi.

twitter6.png

Yeni albümü “İhtimaller” hakkındaki sohbeti de böylece ateşleyen Kenan Doğulu’ya Cem Yılmaz’dan da (@CMYLMZ) destek geldi:

twitter7.png

6- Cem Yılmaz @CMYLMZ

Vergi rekortmeni olan Cem Yılmaz, rekortmenliğini esprili bir dille Twitter’da paylaştı ve Tweet 24 binden fazla kez beğenildi
twitter8.png


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.