Öne Çıkanlar kosgeb çin Alkın Kalkavan Kara liste Alpay Karadağ Kulp ege ihracatçı birlikleri Mesleki Yeterlilik Belgesi Aranan Meslekler çukurova belediyesi medicana Goggle Hakkari

Ünlülerden Güzellik Uzmanına Doğum Günü Kutlaması

Ünlülerin güzellik uzmanı Emsal Doğan geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutladı. Birçok ünlü isim sürprizleri ile Doğan’ı yalnız bırakmadı. Nükhet Duru, Elif Karlı, Emel Yıldırım, Gülşah Saraçoğlu, Yeşim Salkım, Linet, Günel, Nil Karataş, Yeliz Yeşilmen gibi ünlü isimler Doğan’a videolu mesajlar gönderdi.
 
1997 yılında güzellik sektörüne adım atan Ünlülerin Güzellik Uzmanı Emsal Doğan’ın, doğum gününde yanında olamayan ünlü dostları, videolar, kutlama mesajları ve pastalar göndererek kendisini yalnız bırakmadılar. Dostluğu ve başarılı işleri için de teşekkür eden ünlü isimlerin kutlamalarını sosyal medyadan takipçileri ile paylaşan Doğan, mutluluğuna onları da ortak etti.
 
Doğan’a Ünlü İsimlerden Videolu Kutlama
 
Kutlama videoları çekenler arasında Nükhet Duru, Elif Karlı, Emel Yıldırım, Gülşah Saraçoğlu, Linet, Günel, Nil Karataş, Yeliz Yeşilmen, Yeşim Salkım gibi isimler yer aldı.
“Birçok Ünlü Dostumun Güzelliklerine Ufak Dokunuşlar Kattım”
 
Emsal Doğan, doğum günü kutlamalarının ardından “20 yıldır birçok ünlü dostumun güzelliklerine ufak dokunuşlar kattım. Bugünlere gelirken hepsinin bana büyük desteği oldu. İnsan böyle özel günlerde sevildiğini hissedince kendisini çok şanslı hissediyor. Hayatıma girdikleri için her daim şükrediyorum” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.