Öne Çıkanlar Afrin İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik çin ak parti 2018 Türkiye Pist Şampiyonası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Acıbadem Ankara Hastanesi Akşener ABD Başkanı Donald Trump İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

Ünlülerden Öğretmenlerine Fark Yaratan Teşekkür

Türkiye'de öğretmenlerin mesleki ve kişisel gelişimleri için faaliyetler yürüten ilk ve en etkin sivil toplum kuruluşu Öğretmen Akademisi Vakfı’nın “Fark Yaratan Öğretmen” kampanyasına ünlülerden büyük destek geldi.

Sanat ve spor dünyasından ünlü isimler, öğretmenlerinin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) tarafından hayata geçirilen Fark Yaratan Öğretmen kampanyasına katılarak kutladı.

Altan Erkekli, Hülya Koçyiğit ve Kayhan Yıldızoğlu gibi sinema ve tiyatro dünyasının önemli isimlerinin yanı sıra kampanyaya Açelya Akkoyun, Anıl Altan, Ali Aksöz, Arzum Onan, Berrin Arısoy, Bülent Seyran, Bülent Çetinaslan, Dağhan Külegeç, Ece Özdikici, Engin Hepileri, Hande Kaptan, Kenan Vural, Levent Can, Nilay Erdönmez, Muratcan Güler ve Özge Borak da çektikleri “fark yaratan öğretmen” videolarıyla katıldı.



Ünlüler videolarıyla, öğretmenlerinin hem Öğretmenler Günü’nü kutladı hem de yıllar sonra büyük emekleri için öğretmenlerine teşekkür etme fırsatı buldu.
Öğretmenlerin değerinin yeniden gündeme gelmesi amacıyla geçtiğimiz yıl başlatılan Fark Yaratan Öğretmen kampanyası kapsamında çekilen ünlü isimlerin fark yaratan öğretmen videolarına http://farkyaratanogretmen.com/ web sayfasından ve ÖRAV’ın sosyal medya hesapları üzerinden ulaşılabiliyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.