Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan süt Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe asker jens stoltenberg ak parti genişletilmiş il başkanları toplantısı İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ (ECLAC kredi ihracı içişleri bakanlığı

Ünlülerden Okul Öncesi Eğitime Destek

Okul öncesi eğitime destek olmak amacıyla 18 Şubat gecesi Le Meridien Hotel’de gerçekleşecek yardım gecesinde Moda Tasarımcısı Dilek Hanif, özel tasarımlarını Türk Kızılay’ı İstanbul Şubesi için sergileyecek. Elde edilen gelirle 81 ilde 81 Anaokulu yapılması planlanıyor.

Yapılan açıklamada,Davranış Bilimleri Uzmanı ve Yazar Aşkım Kapışmak ile ünlü manken Deniz Akkaya’nın sunuculuğunu üstlenirken, birbirinden güzel kıyafetlerin podyumda yer alacağı, koreografisi Uğurkan Erez tarafından yapılan defilenin, baş mankeni Çağla Şikel olacak. Sanatçı Fettah Can da şarkılarıyla geceye renk katacak.
 
Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, büyük organizasyonla ilgili şunları söyledi:

“Hedefimiz 81 İlde 81 Anaokulu”

“Geçen seneki yardım projesini gerçekleştiren bu büyük ekip, gecenin başka versiyonunu bu sene de usta moda tasarımcısı Dilek Hanif’le gerçekleştirerek, okul öncesi eğitim projemize destek olacaklar. Bu teklifle bize geldiklerinde, bizi çok mutlu ettiler. Kızılay’ın eğitime de destek için elini taşın altına soktuğunu görebilmenin mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz. Hedefimiz 81 ilde 81 anaokulu.”
 
“Tek Derdimiz Yardım”

Tek dertlerinin, ihtiyaç sahiplerine her yerde her şekilde ulaşabilmek olduğunu ifade eden Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkan Vekili Büşra Yıldırım Köylübay, “Bu tür yardım geceleri, organizasyonlar bizleri daha çok motive ediyor. Birlikte olmaya, buluşmaya, yardımlaşmaya ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

Derindere Grubu’ndan Okul Öncesi Eğitime Destek

Eğitime verdiği destekle dikkati çeken Derindere Grubu adına konuşan Hastane Derindere’nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gülçin Derindere, “40 yıllık geçmişi ve eğitim alanında desteklediği binlerce genciyle ülkesinin çok daha güzel yarınlara kavuşması için çalışan Derindere Grubu olarak eğitim alanındaki desteklerimize bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Derindere Grubu’nun sağlık sektöründeki yatırımı Hastane Derindere olarak çocuklarımıza yönelik destek projelerimizin arasına, ülkemizin sosyal yardımlaşma konusundaki lider kurumu olan Kızılay’la birlikte yaptığımız okul öncesi eğitim projesini de eklemek bizim için gurur vericidir’ açıklamasında bulundu.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.