Öne Çıkanlar Afrin İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik çin ak parti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Akşener ABD Başkanı Donald Trump İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediyesi Hakkari

Yalın’dan Unutulmaz Bir Konser!

Galaxy fanlarının seçimleriyle oluşturulan yeni Galaxy S20 FE ile kullanıcılarına verdiği önemi gözler önüne seren Samsung, Türk pop müziğinin en sevilen sanatçılarından Yalın ile özel bir konser düzenledi.

İçinde olduğumuz süreçte insanların eğlenceli vakit geçirmesi moral ve motivasyon açısından her zamankinden daha önemli bir hale geldi. Bu yıl art arda piyasaya sürdüğü amiral gemisi telefonları ile teknoloji tutkunlarını adeta mest eden Samsung, son olarak tanıtımını yaptığı Galaxy S20 FE modeli için Türk müzik severlerin en sevdiği sanatçılardan Yalın ile birlikte izleyicilerin unutamayacağı bir konser düzenledi.

Türk pop müziğinin sevilen sanatçısı Yalın’ın verdiği özel online konser, Yalın’ın resmi Instagram hesabından canlı olarak yayınlandı. Yalın’ın konserde seslendirdiği şarkılar Sonsuz Ol, Halbuki, Her Şey Senin, Ki Sen, Sesinde Aşk Var, Küçücüğüm ve Cumhuriyet ise aynı Galaxy S20 FE’yi oluştururken olduğu gibi yine Galaxy hayranlarının konser öncesi Samsung’un Instagram ve Twitter hesabından yaptığı oylamaya #SevdiğimNeVarsaOnda hashtag’iyle katılmasıyla belirlendi.

Konserde sevenlerine de seslenen Yalın, bu konseri verdiği için çok mutlu olduğu belirterek, “Sevgili dinleyicilerimle yeniden buluştuğum için çok mutluyum. Sizleri gerçekten çok özlemişim. Bu süreçte böyle etkinlikler hepimize güzel motivasyon kaynağı oluyor. Hep birlikte bu akşam eğlenceye doyacağız. Sizlerle buluşmama vesile olduğu için Samsung’a da çok teşekkür ederim. En kısa zamanda içinden geçtiğimiz bu süreci hep birlikte sağlıkla atlatmayı ve yüz yüze bir arada olmayı diliyorum.” dedi. Ayrıca bütün Türkiye’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı da canlı yayında kutladı.

Galaxy hayranları için Galaxy hayranları tarafından tasarlandı

Cloud Red, Cloud Orange, Cloud Lavender, Cloud Mint, Cloud Navy ve Cloud White gibi tıpkı bir gökkuşağı gibi rengarenk seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunulan Galaxy S20 FE, Galaxy hayranlarının Galaxy S serisinde sevdiği tüm özellikleri bir araya getiriyor. Galaxy S20 FE’nin profesyonel düzeydeki kamerası sayesinde, paylaşılmaya değer görüntüleri anında yakalamanız mümkün hale geliyor. Telefonun dörtlü gruplama teknolojisini ve çoklu çerçeve işleme özelliğini de içeren büyük boyutlu görsel sensörleri sayesinde, ortam ışığı yetersiz dahi olsa daha zengin ve canlı fotoğraflar yakalayabiliyorsunuz. Galaxy S20 FE’nin güçlü 30X Space Zoom özelliği ise mükemmel kareleri yakalamak için görüntüye yakınlaşmanıza olanak tanıyor.

“Sevdiğin her şey için istediğin her şey onda” sloganı ile geliştirilen Galaxy S20 FE, Süper Akıcı 120Hz yenileme hızına sahip 6,5 inç Sonsuz-O Super AMOLED ekranı sayesinde videoları izlemek, en sevdiğiniz YouTube kanalında gezinmek veya buradaki içerikleri seyretmek için mükemmel bir cihaz olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Ayrıca 4.500 mAh pil, Süper Hızlı Şarj ve Kablosuz Güç Paylaşımı özellikleriyle donatılan telefon sevdiğiniz şeyleri endişe duymadan gerçekleştirmenizi sağlıyor. Tüm bunların yanı sıra teknoloji durmaksızın evrimleşirken Galaxy kullanıcıları Android İşletim Sistemi’nin (OS) gelecek üç ana sürümünden de faydalanabiliyor. Böylelikle Galaxy S20 FE’nin alacağı güncellemeler sayesinde en son güvenlik koruması ve Samsung’un sunacağı heyecan verici yeni özelliklere uzun süre erişmeye de devam edebiliyorsunuz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.