Öne Çıkanlar Koronavirüs chp Covid19 kılıçdaroğlu Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı erdoğan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd rusya İsrail fetö

Yaz Konserleri Serisi Tüm Coşkusuyla Başlıyor!

Konser organizasyonları ile her yıl binlerce kişiyi sevdikleri sanatçılarla buluşturan Kerki Production ve Solfej Organizasyon bu yıl da yaz konserleri serisi düzenliyor. Birbirinden ünlü sanatçılar bu yaz, Bodrum, Çeşme, Marmaris, Ayvalık, Altınoluk ve İstanbul’da hayranlarıyla bir araya gelecek.


    MFÖ, Sertab Erener, Sıla, Sibel Can Ve Ata Demirer ile Müzik Dolu Yaz Akşamları

Bu yıl tüm Türkiye’de verdiği konserlerle hayranlarını sevindiren Sıla, akustik turnesi ile büyük beğeni toplayan Sertab  Erener, fantezi müziğin güçlü sesi Sibel Can, efsane grup MFÖ  yaz gecelerine damga vuracak.








Yaz konserlerini  düzenleyecek olan Kerki Production ve Solfej Organizasyon'unun düzenleyeceği etkinliklere, Ata Demirer sahne  performansıyla katkıda bulunacak.










Yılmaz Erdoğan’dan ‘Münaşaka’lı Yaz Gösterileri

Yılmaz Erdoğan’ın büyük beğeni toplayan tek kişilik gösterisi “Münaşaka” da yaz programları arasında yer alıyor. Bodrum, Çeşme, Marmaris, Ayvalık ve Altınoluk’ta gösteri yapacak olan Erdoğan, seyirciye kahkaha dolu anlar yaşatacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.