Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan çin abd Rowland

Yeşilçamın Mavi Boncuğu, Hayranlarıyla Bir Araya Gelecek.

Yeşilçam'ın Mavi Boncuğu Emel Sayın “Başrolde Emel Sayın Film Müzikleri Konser” serisi ile hayranlarıyla bir araya geliyor.

Geçtiğimiz aylarda Bostancı Gösteri merkezinde ‘’Başrolde Emel Sayın Film Müzikleri Konseri’’ ile sevenleriyle buluşan Emel Sayın, hayranlarından gelen yoğun istek üzerine önce 25 Şubat’ ta TİM MASLAK SHOW Center’ da, ardından 25 Mart’ ta ise Kerki Production ve Solfej Organizasyon’ un iş birliğiyle Ankara Congresium’ da sahne alacak.

Şarkılarıyla evlerimizi şenlendiren, her defasında yeni bir heyecanla izlediğimiz filmleriyle hayatımızı renklendiren, müzik dünyamızın en güzel seslerinden Emel Sayın, başrolünde yer aldığı filmlerin müziklerinden oluşan repertuarı ile hayranlarını büyülü bir yolculuğa çıkartacak.
“Başrolde Emel Sayın Film Müzikleri Konseri”nde Emel Sayın canlı performansıyla unutulmayan filmlerinin müziklerini yeniden seslendirirken, izleyenleri Yeşilçam’da keyifli bir yolculuğa da çıkaracak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.