Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Yıldız Tilbe, Concorde Luxury Resort’ta Unutulmaz Şarkılarını Seslendirdi

Kıbrıs’ın Bafra bölgesinin incisi Concorde Luxury Resort, müzik dünyasının önemli isimlerini ağırlamaya devam ediyor. 


Yıldız Tilbe, Concorde Luxury Resort’ta unutulmaz şarkılarını hayranları ile birlikte seslendirdi. Concorde Luxury Resort, bu yaz tatil ve eğlenceyi bir arada arayanların adresi olmaya devam ediyor.

Modern çizgileri, mimari yapısı, aktivitelerindeki zengin çeşitliliği, kişiye sunduğu yaşam alanlarının genişliğinin yanı sıra Kıbrıs’ın ilk Luxury Villa konseptini misafirlerine deneyimleten Concorde Luxury Resort, müzik dünyasının sevilen isimlerini Kıbrıs’ta ağırlıyor.

Unutulmaz şarkıların bestecisi Yıldız Tilbe, Concorde Luxury Resort’ta müzikseverlerle bir araya geldi. Tilbe, halk müziğinden fanteziye, pop müzikten arabeske kadar geniş repertuvarıyla Concorde Luxury Resort konuklarına unutulmaz bir akşam yaşattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.