Öne Çıkanlar Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar galatasaray Koronavirüs terörist bugünün gündemi gündem özeti chp Covid19 enflasyon AİLE kılıçdaroğlu rusya

Yıldız Tilbe Proje Albümünde “Yavaş Yavaş” Diyecek!

Halk müziğinin, dizi ve film müziklerinin usta ismi Mazlum Çimen, anılarımıza sinmiş şarkılarını bir araya getirdiği proje albümünde Yıldız Tilbe de yer alacak.

Eşsiz seslerin ve yorumcuların katıldığı proje albümünde Tilbe, “Yavaş Yavaş” adlı eseri seslendirecek. Mazlum Çimen’in 1994 yılında Çimen Türküleri albümünde yer verdiği, sözleri Meluli’ye bestesi Nesimi Çimen’e ait olan “Yavaş Yavaş” Mazlum Çimen’in babası Nesimi Çimen tarafından can buldu.

Efsane şarkılarını müzik dünyasının en önemli yorumcularına emanet eden Mazlum Çimen, uzun zamandır hummalı bir çalışma içinde. 2 CD’den oluşacak olan albümün içinde yer alacak diğer isimler de merak konusu.

Anahtar Kelimeler:
Mazlum çimenYıldız Tilbe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.