Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener AİLE chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Yıldız Tilbe Ve Erol Evgin Bu Bayram Concorde Luxury Resort’ta

Kıbrıs’ın Bafra bölgesinin incisi Concorde Luxury Resort, bu bayram Türk müzik dünyasının iki önemli ismini ağırlıyor. Bayramın ilk günü Erol Evgin, üçüncü günü ise Yıldız Tilbe, Concorde Luxury Resort’ta unutulmaz şarkılarını seslendirecek.

Concorde Luxury Resort, bu yaz tatil ve eğlenceyi bir arada arayanların adresi olmaya devam ediyor. Modern çizgileri, mimari yapısı, aktivitelerindeki zengin çeşitliliği, kişiye sunduğu yaşam alanlarının genişliğinin yanı sıra Kıbrıs’ın ilk Luxury Villa konseptini misafirlerine deneyimleten Concorde Luxury Resort, müzik dünyasının sevilen isimlerini bu bayram da Kıbrıs’ta ağırlıyor.

Türk pop müziğinin efsanesi Erol Evgin 11 Ağustos Pazar akşamı, aşk şarkılarının bestecisi Yıldız Tilbe ise 13 Ağustos Salı akşamı Concorde Luxury Resort’ta müzikseverlerle bir araya gelecek.

Bayram coşkusunu Concorde Luxury Resort’ta yaşatacak ikili, geniş repertuvarlarıyla misafirlerine unutmayacakları gece yaşatacak.

Anahtar Kelimeler:
Kıbrıs
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.