Öne Çıkanlar bugünün gündemi pkk azerbaycan cumhurbaşkanı erdoğan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE terörist akbank türkiye

Yusuf Can Sarıyel: “Deprem Olunca Show Yapan Fenomenlerden Değilim”

Sosyal medya fenomenlerinden Yusuf Can Sarıyel, deprem bölgesine gidip yardım ederken video çeken fenomenleri “show” yapmakla suçladı. Aylardır Van’daki köy okullarına yardım yaptığını, birkaç fenomen hariç diğerlerinin gelmeyi bile düşünmediğini söyleyen Yusuf, “Devletimiz deprem bölgesine hemen destek verdi. Ancak madalyonun görünmeye yüzün var. Doğu bölgelerimizdeki köy okullarımızın desteğe ihtiyacı var. Biz unutmadık ama diğer fenomenler gündemi takip edip öne çıkmaya çalışmaktan, buraları unutuyor” dedi.

“Yıllar sonra doktor, öğretmen olacak çocuklarımıza yardım edin”

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde köy okullarına yardım gönderdiğini söyleyen Yusuf Can, “Fenomenler olarak bizler milyonlarca takipçisi olan insanlarız. Bu takipçilerimizi hep eğlendirmek yerine, yardım ve bağış yapmalarına da teşvik etmeliyiz” dedi. Bugüne kadar yüzlerce öğrenciye yardım elini uzattığını belirten Yusuf Can Sarıyel, “Bugün bir mont, bot giydirdiğiniz bu küçük çocuklar yıllar sonra bir öğretmen, doktor olacak. Gözlerinin içinde ki gülüş tarif edilemeyecek kadar güzel." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ceylan Çoban 3 yıl önce

Yusuf Can Sarıyel çok başarılı birisi uzun zamandır takip ediyorum. Herşeyin en iyisini hak ediyor. Örnek alınacak bir fenomen. Teşekkürler