Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Vergi EMİNE ERDOĞAN Çukurova Demirspor Kulübü Başkanı Kamil Aslan

Zerrin Özer ‘Duygularım’ İle Muhteşem Dönüyor

Türk Pop Müziğinin en güçlü kadın seslerinden Zerrin Özer sevenlerine yeni şarkısı “Duygularım” ile sesleniyor.

“1 şarkı 2 Zerrin” adını verdiği single projesiyle sevenlerine dönen ünlü sanatçı, Doğu Kılıç imzası bulunan “Duygularım” şarkısının hem arabesk hem de Rock versiyonu yorumlayacak.
 

Azer Bülbül’ü Yaşarken Tanımamanın Pişmanlığını Yaşadım”

Yaşar Saraçoğlu‘nun fotoğraflarıyla objektiflere poz veren Özer “1 şarkı 2 Zerrin”  single projesi için, “Bu şarkıyı yapmama sebep hem çok sevmen, hem yüreğimde çok acı hissetmem. Zira yaşarken Azer Bülbül‘ü tanımamanın pişmanlığını yaşadım. Şarkılar nasıl bu kadar hissedilerek yorumlanır? Ve onu dinlerken bir seveninin yorumu beni çok etkiledi. 5 yıldızlı sanatçı 3 yıldızlı otelde vefa etti. O kadar derindi ki yazdığı. Bu yorumu duyurmam gerekti. Zira böylesine doğru, kısa ve net anlatımdı. İnşallah öteki âlemde bizleri duyar ve dinler ümidim” diyerek duygularını dile getirdi.

Konser Maratonu

Ünlü sanatçı, dünden bugüne hit olmuş şarkılarından oluşan hazırladığı repertuvarı ile konserler serisine 18 şubat cumartesi tarihinde Moll Of  Moi Sahnesinde vermeye başlayarak Ankara, İzmir, Samsun, Ordu olmak üzere bir çok şehirde konserlerine devam edecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.