Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd tesk adana yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Zeynep Talu Albümün’de Kendi Şarkılarını Seslendirecek

Uzun yıllar yazdığı şarkı sözleriyle başarılı birçok albümde imzası bulunan Zeynep Talu, kendi seslendireceği iki şarkıyla Nisan ayında müzikseverlere yorumcu olarak merhaba demeye hazırlanıyor.

CRI TÜRK Fm’de yayınlanan “Haber Artı” programına katılan ünlü söz yazarı Zeynep Talu yeni projelerine ilişkin özel açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı, “Sevdik Sevdalandık” ve “Affetmedim Kendimi” adlı iki şarkısını seslendireceğini söyledi. Talu, Nisan’ın ilk haftası çıkış yapmaya hazırlanırken, projenin sevilmesi halinde bir albüm çıkarabileceğini belirtti. 

“Arabesk” Filmi Sahneye Taşınıyor
 
Absürt komedi türündeki “Arabesk” filmi müzikal olarak sahneye uyarlanacak. Türk popunun önemli söz yazarlarından Çiğdem Talu'nun müzisyen kızı Zeynep Talu CRI TÜRK’e yaptığı açıklamada, Ertem Eğilmez’in yönettiği efsane yapımı müzikal haline getirmek için çalışmalara başladıklarını söyledi. Talu, filmin haklarını elinde bulunduran Ferdi Eğilmez’in ilk şartının “sağlam bir kadro” olduğunu belirterek “Şener Şen, Müjde Ar ve Uğur Yücel’e yakışır bir müzikal olmalı” açıklamasında bulundu. 

Kadro için hazırlıklara başlandığını, alternatif isimler olduğunu ancak henüz netlik kazanmadığını belirten Talu, “Kadroda yer alacak isimlerin oyunculuğu çok iyi olmalı. Sahnede sarkılları başarıyla seslendirecek kadar iyi bir şarkıcı ve bu projenin içinde yer alacak kadar sempatik olmalı” dedi. 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.