Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd tesk adana yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

-CHP KUZEY ORMANLARINI MECLİS’E TAŞIDI

ANKARA (ANKA)- CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na, "İstanbul Kuzey Ormanları karayolları sınır çizgisi içinde yap-işlet-devret modeli ile kurulacak tesislerin günlük gelirleri ne kadar olacaktır?" diye sordu.

Tanrıkulu, Başbakan'ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesinde şöyle dedi:

"İstanbul Kuzey Ormanları'ndan geçen 3'üncü Köprü, otoyol ve bağlantı yolları güzergâhı başta olmak üzere, Türkiye'nin en kıymetli orman alanları içinden geçen karayolları güzergâhlarındaki gelir getirici ve kalıcı olan bölgelerinin bedelsiz olarak 3.kişilere verilmesinin gerekçesi nedir? Bu üçüncü kişi ve kişiler kimlerdir?

Karayolları sınır çizgisi içindeki ormanlık alanlarda yap-işlet-devret modeliyle yapılan tesislerin kurulmasına kimler izin verecektir?

Karayolları sınır çizgisi içindeki ormanlık alanlarda yap-işlet-devret modeliyle yapılan tesislerden herhangi bir bedel alınmaması devlete ne kadarlık gelir kaybı oluşturacaktır?

İstanbul Kuzey Ormanları karayolları sınır çizgisi içinde yap-işlet-devret modeli ile kurulacak en iyi casino siteleri tesislerin günlük gelirleri ne kadar olacaktır?

İstanbul Kuzey Ormanları Karayolları sınır çizgisi içinde yap-işlet-devret modeli ile kurulacak tesislerin değerleri ne kadar olacaktır?" (ANKA)

(MG/ÖZK)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.