Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari atatürk çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan kızılay operasyon başbakan binali yıldırım

CHP’den 6 Eylül şehitleri anma günü olsun teklif

ANKARA (ANKA)- CHP, 6 Eylül’ün Terör Şehitlerini Anma Günü olması için kanun teklifi verdi.

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, 6 Eylül Terör Şehitlerini Anma Günü İlân Edilmesi Hakkında Kanun Teklifini TBMM Başkanlığına sundu.

Teklife göre; 6    Eylül Terör Şehitlerini Anma Günü olacak. Anılan günde bütün kamu kurum ve kuruluşlarının öncülüğünde, halkın ve sivil kuruluşların iştiraki ile her yıl anma töreni düzenlenecek.

Yönetmeliklerde yapılacak değişiklikle yapılacak tören ve kutlamalara rahatlıkla katılmalarını sağlamak amacıyla; kamu kurum ve kuruluşlarında görevli bulunan şehit dul ve yetimleri ile anne, baba ve kardeşlerinin 6 Eylül Terör Şehitleri Gününde  idari izinli sayılacak. (ANKA)

(MG/ORH)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.