Öne Çıkanlar galataport Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ osman şahin türkiyenin otomobil satış sıralamasında kaçıncı 1 ağustos gündemi yunanistan da rus turistlerin oranı kaç oranında arttı çalışma bakanı süleyman Soylu'nun 19 mayıs açıklaması Çalışma bakanı açıkladı caz netaş çalışma bakanı çalışanların birikim endişesi

'Enerji Bakanlığında kriz masası oluşturuldu'

Başbakan Davutoğlu, elektrik kesintilerine ilişkin, "Bütün ihtimaller araştırılıyor. Enerji Bakanlığında kriz masası oluşturuldu" dedi.

ANKARA

Başbakan Ahmet Davutoğlu, elektrik kesintisiyle ilgili araştırmaların başladığını, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında kriz masası kurulduğunu, Bakan Taner Yıldız'ın gerekli açıklamaları yapacağını bildirdi. 

Davutoğlu, TBMM'de gazetecilerin "elektrik kesintisine" ilişkin sorularını yanıtladı.

Konuyla ilgili araştırmaların başladığını belirten Davutoğlu, "Enerji Bakanımız gerekli açıklamaları yapacak. Enerji Bakanlığında bir kriz masası kuruldu. Şunu ifade edeyim, enerji arzında hiçbir problem yok. Hiçbir sıkıntı yok" diye konuştu.

Davutoğlu, bu saat itibarıyla da elektrik tüketiminin az olduğuna işaret ederek, "İletim hatlarında olabilecek enerji sıkıntısını inceliyoruz. Enerji Bakanlığında bir kriz masası oluştu. Saat başı açıklama yapılacak" dedi.

"Terör saldırısı ihtimali olup olmadığı" yönündeki bir soruya da Davutoğlu, "Araştırılıyor, bütün ihtimaller araştırılıyor" yanıtını verdi.

Muhabir: Kurbani Geyik, Esra Altınmakas

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.