Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

HDP: Yaşananlarının sorumluluğu AKP'ye oy vermeyenlere yüklenmiştir

ANKARA (ANKA)- HDP Grup başkanvekilleri İdris Baluken ve Pervin Buldan yaptıkları yazılı açıklamada, “tüm yaşananların sorumluluğu 7 Haziran'da AKP'ye oy vermeyenlere yüklenmiştir” dedi.

HDP Grup başkanvekilleri İdris Baluken ve Pervin Buldan yaptıkları açıklamada şöyle dedi:

“Tüm Türkiye bugün yoğun ve kanlı bir şiddet sarmalının etkisi altındadır. Her gün Türkiye'nin dört bir yanındaki ocaklara ateş düşmektedir. Sivil, çocuk, kadın, genç, gerilla, asker, polis; adeta AKP'nin tek başına iktidar olmamasının bedelini ödemektedir. ‘400 milletvekili olsaydı, bunlar yaşanmazdı’ sözüyle adeta, tüm yaşananların sorumluluğu 7 Haziran'da AKP'ye oy vermeyenlere yüklenmiştir.”

Bugün basında Kars Milletvekili Şafak Özanlı ile ilgili çıkan haberlerın tamamen yalanlar üzerine kurgulandığı ifade edilen açıklamada, “Gözaltına alınmamasına rağmen, dahası gözaltına alınanların hepsi savcılık tarafından serbest bırakılmasına rağmen, milletvekilimiz ile ilgili olarak 8 kişi ile birlikte gözaltına alındığı haberi yapılmıştır. Ne milletvekilimiz gözaltına alınmıştır ne de gözaltına alınanlar iddia edildiği gibi her hangi bir yasa dışı faaliyetin içindedir” denildi. (ANKA)

(MG/AYÇ)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.