Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö tüik abd tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Kadın Vekiller Bir Araya Geliyor

Kadın milletvekilleri, 17-18 Temmuz tarihlerinde Sapanca’da düzenlenecek olan “Lider Kadınlar Çalıştayı”nda bir araya gelecek. Çalıştay, kadın milletvekilleri arasındaki işbirliğinin geliştirilmesini, liderlik ve iletişim imkânlarının arttırılmasını hedefliyor.
 
TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) ve Birleşmiş Milletler Kadın Birimi’nin düzenlediği Çalıştay’da, ulusal ve uluslararası uzmanlar, “Kadın lider olmak”, “Lobicilik ve Halkla İlişkilerin önemi”, “İletişimin gücü", “Medya ilişkileri” gibi konularda sunum yapacak.

Çalıştaya, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, KEFEK Başkanı ve Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kırklareli Valisi Esengül Civelek, UN Women Avrupa ve Orta Asya Bölge Direktörü ve Türkiye Temsilcisi Ingibjorg Solrun Gisladottir ve IPU Temsilcisi ve Proje Koordinatörü Zeina Hilal’in açılış konuşmalarıyla başlayacak olan çalıştaya; TBMM’nin kadın milletvekilleri, KEFEK milletvekilleri, Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı ve Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin de katılacak.
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.