-ANKA 17 MART 2015 SALI GÜNDEMİ

-ANKA 17 MART 2015 SALI GÜNDEMİ

ANKA, ANKARA HABER AJANSI A.Ş.

-TANAP'IN TEMELİ ATILIYOR

-Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin (TANAP) temeli Kars'ta atılıyor.

-Temel atma törenine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili katılıyor.

-Temel Atma Töreni öncesinde, Kars Valiliği tarafının Karayolları Sosyal Tesislerinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve Gürcistan Cumhurbaşkanı Margvelaşvili'nin onuruna yemek veriliyor. (Saat: 15.00/14.00)

-CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KARS'TA

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev ile Kars Karayolları Sosyal Tesisleri'nde görüşüyor. Haydar Aliyev Anadolu Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi ile yapımı tamamlanan MEB yatırımlarının toplu açılış törenine katılıyor.(Saat: 11.45/13.00)

-TBMM'DE GRUP TOPLANTILARI

-AK Parti, HDP ve CHP'nin grup toplantıları yapılıyor. Liderler gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor. (Saat: 11.15/12.30/13.30)

-BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'NUN PROGRAMI

-Başbakan Ahmet Davutoğlu, şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınları için Meyra Palas'ta yapılan iş kurasına katılıyor.

-AK Parti Genel Merkezi'nde Avrupa Parlamentosu Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Elmar Brok ve beraberindeki heyeti kabul edecek Davutoğlu, AK Parti MYK Toplantısı'na da katılıyor. (Saat: 13.30/14.30/19.00)

-MHP LİDERİ BAHÇELİ'NİN BASIN TOPLANTISI

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.30)

-BAKAN IŞIK İSTANBUL'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Çırağan Sarayı'nda "Intel Galileo - İcat Kiti Programı" tanıtım toplantısına katılıyor. (Saat: 10.00)

-BAKAN BOZKIR'IN PROGRAMI

-AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Avrupa Parlamentosu Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Elmar Brok ile görüşüyor. Brok ile çalışma yemeğinde bir araya geliyor ve Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Kati Piri ile görüşüyor. (Saat: 12.30/13.00/15.00)

-TBMM GENEL KURULU

-Meclis Genel Kurulu'nda Torba Teklif olarak adlandırılan Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi görüşülüyor. (Saat: 15.00)

-TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI

-MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan ve CHP İstanbul Milletvekili Nur Serter TBMM'de basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 10.30/11.00/14.30/15.00)

-KOMİSYONLAR TOPLANIYOR

-TBMM Adalet Komisyonu'nda Yargıtay Kanunu, Hukuk Muhakemeleri Kanunu ile Ceza Muhakemesi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi görüşülüyor. (Saat: 16.00)

-TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Elektrik Piyasası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nı görüşüyor. (Saat: 10.00)

-TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinin görüşmelerine devam ediliyor. (Saat: 15.30)

-TBMM İçişleri Komisyonu, TBMM Genel Kurulu'nun 12 Mart 2015 tarihli 75.Birleşiminde, İçtüzüğün 88.Maddesi uyarınca Hükümetin talebi üzerine komisyona geri verilen 684 sıra sayılı Kanun Tasarısı'nın 68 (dahi) ila 130'uncu (dahi) maddelerini görüşmek üzere toplanıyor.

-FAİZ KARARI

-Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, Şubat ayı Faiz Kararını açıklıyor. (Saat: 14.00)

-DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ

-TÜİK, Ocak 2015 Dış Ticaret Endekslerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

-ULUSLARARASI YATIRIM POZİSYONU

-Merkez Bankası, Ocak 2015 Uluslararası Yatırım Pozisyonunu açıklıyor. (Saat: 10.00)

-METROCITY BATUM'DA YÜKSELİYOR

-Metro Holding iştiraklerinden Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş'nin, geçtiğimiz yıl Eylül ayında Acara Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti ve liman kenti Batum'da temelini attığı, 5 yıldızlı otel, rezidans ve alışveriş merkezinin inşaatı hızla yükseliyor.

İYİ GÜNLER DİLERİZ...

---------------------------------

YASAL UYARI:

ANKA Ajansı'na ait haber, görsel malzeme, bilgi ve belgelerin tüm hakları saklıdır. ANKA aboneleri dışında, ANKA'nın onayı olmadan haber içeriğini kopyalamak veya yeniden yayınlamak yasaktır.

"ANKA Ajansı Basın Meslek İlkelerine Uyar"

Özgür ve bağımsız haberin altındaki imza: ANKA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.