Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener AİLE chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

-ANKA 18 MART 2015 ÇARŞAMBA GÜNDEMİ

-CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güven Sağlık Kampüsü ve "Göğüs Göğüse Kalp Kalbe Çanakkale Sergisi"nin açılışına katılıyor. Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Avrupa Parlamentosu Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Elmar Brok ve Beraberindeki heyeti kabul ediyor. (Saat: 11.00/15.15)

-ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 100. YILI

-18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100'üncü yılı kapsamında yurtta ve dış temsilciliklerde çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

-18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. Yılı nedeniyle Çanakkale 18 Mart Stadyumu'nda bir etkinlik düzenleniyor. Şehitlik Abidesi'nde tören gerçekleştiriliyor.

-Çanakkale'deki etkinliklere, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'de katılıyor. (Saat: 09.30/14.00/16.30)

-BAŞBAKAN DAVUTOĞLU ÇANAKKALE'DE

-Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Son Mektup" filminin İçtaş Kongre Salonu'nda düzenlenen galasına katılıyor. (Saat: 16.30)

-CHP MYK TOPLANIYOR

-CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında parti genel merkezinde toplanıyor. (Saat: 13.00)

-TBMM GENEL KURULU

-TBMM Genel Kurulu'nda, HDP'nin, döviz kurlarındaki yükseliş, faiz oranları üzerinden yürüyen tartışma, yüksek borçluluk düzeyi, dışa bağımlılık gibi nedenlerden ötürü Türkiye ekonomisinin hızla içine girdiği kriz nedeniyle, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi hakkında verdiği gensoru önergelerinin ön görüşmeleri yapılıyor. (Saat: 14.00)

-KOMİSYONLAR TOPLANIYOR

-TBMM Milli Eğitim Gençlik ve Spor Komisyonu, Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifini görüşmek üzere toplanıyor.

-TBMMM Sağlık ve Aile Komisyonu, Yabancı İstihdamı Kanunu Tasarısı'nı görüşmek üzere toplanıyor.

-TBMM Mevsimlik Tarım İşçilerinin Sorunlarını Araştırma Komisyonu toplanıyor.

-TBMM İçişleri Komisyonu, İç Güvenlik paketinde görüşülmeyen maddelerin düşürülmesine ilişkin görüşmelerine devam ediyor. (Saat: 11.00/11.00/15.00/15.00)

-TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI

-TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, CHP Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan, CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk ve CHP Konya Milletvekili Atilla Kart TBMM'de basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 10.00/11.00/11.30/12.00/13.00/14.00/15.00/15.30)

-BAKAN BOZKIR KONYA'DA

-AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Mevlana Türbesi ve Müzesi'ni, Alâeddin Camii ve Alâeddin Tepesi ile Karatay Müzesi'ni ziyaret ediyor. Dedeman Otel'de "Avrupa Birliği'ne Üyelik Süreci ve Türkiye'nin Yeni AB Stratejisi" konulu sivil toplumla diyalog toplantısına katılıyor. Partisinin ile başkanlığını ziyaret ediyor. (Saat: 10.45-17.30)

-BAKAN ÇAVUŞOĞLU VİETNAM'DA

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hanoi'de Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Pham Binh Minh ile görüşüyor. Cumhurbaşkanı Truong Tan Sang tarafından kabul ediliyor.

-BAKAN YILDIZ KONFERANSA KATILIYOR

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 14. Uluslararası Petrol ve Gaz Konferansı'nda bulunuyor. (Saat: 09.00)

-HDP LİDERLERİ HAKKARİ VE MARDİN'DE

-HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Hakkari'de düzenlenen Nevroz kutlamalarına katılıyor.

-HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Mardin Kızıltepe'de düzenlenen Nevroz kutlamalarında bulunuyor.

-İSTATİSTİKLERLE YAŞLILAR

-TÜİK, 2014 yılı İstatistiklerle Yaşlıları açıklıyor. (Saat: 10.00)

-CHP'NİN DOKTOR VEKİLİNDEN DOMUZ GRİBİ UYARISI:YAYILABİLİR

-CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, domuz gribi salgını olduğunu belirterek, "Üstü örtülmeye çalışılıyor. Şu anda hiçbir tedbir yok. Yayılabilir " uyarısını yaptı.

İYİ GÜNLER DİLERİZ...

---------------------------------

YASAL UYARI:

ANKA Ajansı'na ait haber, görsel malzeme, bilgi ve belgelerin tüm hakları saklıdır. ANKA aboneleri dışında, ANKA'nın onayı olmadan haber içeriğini kopyalamak veya yeniden yayınlamak yasaktır.

"ANKA Ajansı Basın Meslek İlkelerine Uyar"

Özgür ve bağımsız haberin altındaki imza: ANKA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.