Öne Çıkanlar İyi Parti kosgeb çin  Harp ve Vazife Malullerine Yapılacak 2021 Yılı Ek Ödemeleri 2021 FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası 2021 Türkiye Karting Şampiyonası Emirates NBD Bank PJSC 1 Haziran 2021 tarihine kadar Ankarada uygulanacak koronavirüs önlemleri Alkın Kalkavan 20202021 Sezonu Süper Lig 9. Hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu. Kara liste 18 Yılda 5 Bin 60 Eseri Restore Ederek

-ANKA 19 MART 2015 PERŞEMBE GÜNDEMİ

ANKA, ANKARA HABER AJANSI A.Ş.

-CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "100. Yılında Dünya Savaşının Belgeleri" konulu Dünya Arşiv Yöneticileri Kongre ve Sergisi'nin açılışına katılıyor.

-Harp Akademileri Komutanlığını ziyaret edecek Erdoğan, Birlik Vakfı tarafından Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Çanakkale Ruhu ve Gençlik" konulu kompozisyon yarışmasının ödül töreninde bulunuyor. (Saat: 10.00/13.00/15.00)

-BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'NUN PROGRAMI

-Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakanlık Resmi Konutu'nda MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul ediyor ve parti genel merkezinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. (Saat: 09.00/ 10.00)

-KILIÇDAROĞLU ELAZIĞ'DA

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu özel uçakla Ankara'dan Elazığ'a hareket ediyor. Elazığ'da çeşitli ziyaretlerde bulunacak ve sivil toplum örgütleri ile kanaat önderlerini dinleyecek olan Kılıçdaroğlu, CHP'nin temel ve yerel sorunlara ilişkin görüşlerini açıklıyor. Kılıçdaroğlu, CHP Elazığ İl Örgütünü de ziyaret ettikten sonra Ankara'ya dönüyor.

-TBMM GENEL KURULU

-Meclis Genel Kurulu'nda içinde internete ilişkin düzenlemelerin de yer aldığı Torba Teklifin görüşmelerine devam ediliyor. (Saat: 14.00)

-TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI

-MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP İstanbul Milletvekili Şafak Pavey ile AB Komisyonu CHP Üyeleri, CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ve CHP Konya Milletvekili Atilla Kart TBMM'de basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 10.30/11.00/11.15/11.30/12.00/12.30/13.00/13.30)

-PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU

-Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in TBMM Üyeliği Kanunu Teklifi görüşülüyor. (Saat: 14.30)

-İÇİŞLERİ KOMİSYONU

-İçişleri Komisyonu, Hükümetin talebi üzerine komisyona geri verilen 684 sayılı Kanun Tasarısı'nın 68 ile 130. maddelerini görüşmek üzere toplanıyor.

-BAKAN ÇELİK'İN PROGRAMI

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Atatürk Kültür Merkezi'nde Rize Tanıtım Günleri Açılış Programına katılıyor. (Saat: 10.30)

-BAKAN BOZKIR'IN PROGRAMI

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, TBMM'de Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu toplantısına katılıyor. (Saat: 09.30)

-Bozkır ve beraberindeki heyet, resmi temaslarda bulunmak üzere Atatürk Havalimanı'ndan Brüksel'e hareket ediyor.

-BAKAN CANİKLİ'NİN PROGRAMI

-Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Ankara Rixos Otel'de "18. Geleneksel Tüketici Ödülleri Töreni"ne katılıyor. (Saat 10.00)

-CHP'DEN "FİŞLEME" TEKLİFİ

-CHP, fişlemenin yasaklanması için kanun teklifi verdi. Teklife göre kişinin açık rızası olmaksızın kişisel verileri herhangi bir şekilde elde edilemeyecek, kaydedilemeyecek, arşivlenemeyecek.

İYİ GÜNLER DİLERİZ...

---------------------------------

YASAL UYARI:

ANKA Ajansı'na ait haber, görsel malzeme, bilgi ve belgelerin tüm hakları saklıdır. ANKA aboneleri dışında, ANKA'nın onayı olmadan haber içeriğini kopyalamak veya yeniden yayınlamak yasaktır.

"ANKA Ajansı Basın Meslek İlkelerine Uyar"

Özgür ve bağımsız haberin altındaki imza: ANKA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.