Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş abd Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tesk genel başkanı bendevi palandöken recep tayyip erdoğan

10 Şarkı Hazırlandı, Sinevizyon Gösterimi Yapıldı

Kongre havasında hazırlanan anayasa değişikliği kampanya tanıtım programına binlerce  partili katıldı. Eski vekiller, eski belediye başkanları ve eski il başkanlarının davet edildiği tanıtım programına 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu katılmadı. Hazırlanan 10 seçim şarkısından iki parça çaldı. Evet sloganlarının yer aldığı tanıtım programında sinevizyon gösterimi yapıldı.

Kongre havasında hazırlanan anayasa değişikliği kampanya tanıtım programına binlerce  partili katıldı. Eski vekiller, eski belediye başkanları ve eski il başkanlarının davet edildiği tanıtım programına 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu katılmadı. Hazırlanan 10 seçim şarkısından iki parça çaldı. Evet sloganlarının yer aldığı tanıtım programında sinevizyon gösterimi yapıldı.

AK Parti’nin, anayasa değişikliği teklifinin 16 Nisan’da yapılacak referandum sürecinde ki kampanyası Ankara Arena Spor Salonu’nda yapıldı. Binlerce partilinin katıldığı tanıtım programında ise gözler 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu aradı.
Salonda eski Meclis Başkanları da davet edildi. Bülent Arınç, Köksal Toptan eski meclis başkanları için ayrılan koltuklara oturdu. Ancak, eski pek çok bakan ile birlikte Başbakan Yıldırım tarafından bizzat davet edilen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile eski Başbakan Ahmet Davutoğlu tanıtım programına katılmadı. Gül ve Davutoğlu’nun yurt dışında olduğu öğrenildi.

OIC VE İMF TEMSİLCİLERİ DE DAVET EDİLDİ
AK Parti’nin tanıtım programına OIC ve İMF temsilcileri de davet edildi. Davet edilen çok sayıda yabancı ülkenin Türkiye büyükelçileri de salonda hazır bulundu.

DAİMA MİLLET FİLMİ
AK Parti’nin referandum da kullanılacak sloganlarından daima millet için evet de film olarak gösterildi.
AK Parti kampanya sürecinde 10 şarkı hazırladı.

EVET DİYORUZ
Uğur Işılak tarafından seslendirilen şarkının sözleri şöyle:
"Düşündük inceden ince, evet, biz evet diyoruz, vatan ve millet deyince evet, biz evet diyoruz, artık bahar gelsin diye, bütün yüzler gülsün diye, kavga değil kardeşliğe, evet diyoruz, bayrak bizim, millet biziz, vatan bizim, devlet biziz, memlekettir tek derdimiz, evet diyoruz, bitecek tüm dayatmalar, artık büyük Türkiye var, madem milletindir karar, evet diyoruz, güçlü lider, güçlü devlet, hedefe hız katar elbet, bize düşen son bir gayret, evet, biz evet diyoruz, On beş temmuz bize ne der, iyi düşün, bir karar ver, rahat uyusun şehitler, evet diyoruz, bayrak bizim, millet biziz, vatan bizim, devlet biziz, memlekettir tek derdimiz, evet diyoruz, bitecek tüm dayatmalar, artık büyük Türkiye var, madem milletindir karar, evet diyoruz."

MİLYONLARCA EVET
AK Parti’nin, tanıtım programında çalan bir diğer şarkısı ise; milyonlarca evetin sözleri ise şöyle:
“Bir olduk birlik olduk, ayrılmayız biz. Bir vatan da harman olduk, kardeş olduk biz. 80 milyon tek bir yürek Türkiye’yiz biz. Dirilişe evet, yükselişe evet. Vakan için millet için milyonlarca evet. Sevdamızdan vazgeçmeyiz, başkoymuşuz biz. Hep birlikte Türkiye’yiz. Tek milletiz biz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.