Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

"24 Haziran Eski Yönetim Sistemi İle Birlikte Eski Devir Siyasetinin De Tarihe Karıştığı Gün Olacaktır"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “24 Haziran eski yönetim sistemi ile birlikte eski devir siyasetinin ve siyasetçilerinin de tarihe karıştığı gün olacaktır. Yeni dönemde bozgunculara, terörist sevicilere, ülkesini dışarıda kötüleyenlere, sadece takoz olmayı siyaset sananlara yer yok” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Balıkesir Stadyumu’nda düzenlenen mitinginde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, siyasette rekabetin güzel olduğunu ve bu rekabetin millet ve memlekete daha çok hizmet vermek için yapılıyor olması gerektiğini kaydederek, “Türkiye’miz özellikle 1994 yılındaki İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığımızdan beri bilir. Ne söylediğimizi, ne yaptığımızı, nelerle ve kimlerle mücadele ettiğimizi sizler iyi bilirsiniz” ifadelerini kullandı.

“BİZ ÇOCUKLARI ÖLDÜRENLERE KARŞI DİK DURMALIYIZ”

Türkiye’nin bugüne kadar vesayet odaklarından terör örgütlerine; darbecilerden uluslararası güçlere kadar çok farklı kesimlerin saldırılarına maruz kaldığını anımsatan Erdoğan, “Davos’ta ‘One Minute’ dedik, dünya hareketlendi. Ardından ‘dünya beşten büyüktür’ dedik. Yine dünya hareketlendi.  Niye? Çünkü bir adaletsizlik vardı, bir haksızlık vardı. Niye ‘One minute’ dedik? Çünkü oradaki moderatör terbiyesizlik yapıyordu. Çünkü o çocukları öldürmesini gayet iyi bilen Siyonistlere karşı oradaki temsilcisini savunuyordu. Biz o çocukları öldürenlere karşı dik durmalıyız” diye konuştu.

“ÜLKEMİZİN MENFAATİNE, MİLLETİMİZİN HAYRINA BİR ŞEY SÖYLEDİKLERİNİ DUYANINIZ VAR MI?”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi şu sözlerle eleştirdi:

“Seçimler için meydanlara çıkan adayları takip ediyorsunuz değil mi? Ne diyorlar? Ülkemizin menfaatine, milletimizin hayrına bir şey söylediklerini duyanınız var mı? Ana muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı başka projeleri açıklayan kişi başka, nasıl iş bu? Cumhurbaşkanı adayı kös kös oturuyor. Genel başkanları çıkmış proje açıklıyor. Yahu o mu idare edecek bu memleketi? Eğer o idare edecekse Bay Kemal aday olsaydı, niye olmadı? Fakat adayları ne diyordu; ‘bir kere çıktın yenildin, iki kere çıktın yenildin, üç kere çıktın yenildin, dört kere çıktın yenildin. Yenildin, yenildin, yenildin hala duruyorsun ya’ böyle diyordu. Bu nasıl iştir? Sonunda aday oldu. Şimdi de beyannameyi o açıklıyor. Niye Cumhurbaşkanı adayınız açıklamıyor da o açıklıyor. Projeler kimin projesi, Cumhurbaşkanı adayının projeleri nerede? Yok.”

“24 HAZİRAN ESKİ YÖNETİM SİSTEMİ İLE BİRLİKTE ESKİ DEVİR SİYASETİNİN DE TARİHE KARIŞTIĞI GÜN OLACAKTIR”

Türkiye’yi yönetmeye talip olan hiç kimsenin boş atıp dolu tutma hesabı ile milletin karşısına çıkamayacağını dile getiren Erdoğan, “Artık yüzde 15 ile yüzde 20 ile ülkeyi yönetme imkanı tamamen ortadan kalkıyor. Halkın en az yüzde 50’sinin desteğini almak öyle kolay olmayacak” şeklinde konuştu. Erdoğan konuşmasında ayrıca, “24 Haziran eski yönetim sistemi ile birlikte eski devir siyasetinin ve siyasetçilerinin de tarihe karıştığı gün olacaktır. Yeni dönemde bozgunculara, terörist sevicilere, ülkesini dışarıda kötüleyenlere, sadece takoz olmayı siyaset sananlara yer yok. Artık dönem millete söyleyecek sözü, olanın sunacak projesi olanın dönemidir” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.