Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

"ABD'de Neler Konuşulduğunu Bilmek Milletimizin Hakkı"

CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, “ABD'de deki görüşmelerde neler konuşuldu ve ne pazarlıklar yapıldığını bilmek milletimizin hakkıdır.” dedi. 

TBMM Plan Bütçe Komisyonu, Dışişleri Bakanlığı bütçe görüşmelerinde,  “ABD'de deki görüşmelerde neler konuşuldu ve ne pazarlıklar yapıldığını bilmek milletimizin hakkıdır.” diyen CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, ABD deki lobi şirketlerine ödemeler yapldı mı? Yapıldıysa bütçenin hangi kaleminden ödendiğini sorarak, "Dış politikada başarılı olmak istiyorsak, herşey şeffaf olmalı, Dış politikada alınacak önemli kararlar tüm partilerin görüşü alınarak ve parti yetkililerine bilgi verilerek alınması gerekir" dedi.  


Emecan; En önemli noktanın ise ilk önce Cumhurbaşkanı’nın tarafsız bir konumda olmasının önemini vurgulayarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın parti genel başkanlığından istifa etmesi ve bütün halkımızın Cumhurbaşkanı olması gerektiğini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.