Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer Pandemi cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş abd Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

‘Adalet Yürüyüşü’nün 13. Günü’nde: Bizi Protesto Edenleri Sadece Alkışlayın

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülüğünde başlatılan ‘Adalet Yürüyüşü’ 13. Günü’nde Bolu Dağı'ndan Düzce'ye ilerleyecek. Yürüyüş öncesi Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamada “Bizi protesto edenlere ağır söz kullanmayın, sadece onları alkışlayın dedik” ifadelerini kullandı.
 
Köroğlu’ya selamlar, Köroğlu gibi olanlara selamlar, onlar için yürüyoruz”

Konuşmasına, “13. gündeyiz. Güzel bir gündeyiz, sis var, çiçekler var çok güzel. Güneş henüz kendisini göstermedi” cümleleriyle başlayan Kılıçdaroğlu, dün yürüyüşe katılan Abdüllatif Şener ve Kaboğlu’nun kendisine anlattığı anılardan bahsetti. Kılıçdaroğlu, “İkisinin güzel bir anısı var bana anlattılar. 13 yıl önce ikisi İzzet Baysal Üniversitesi’nde birisi asistan, birisi yardımcı doçentmiş. Aradan geçen süre içinde hiç karşılaşmamışlar. Yeniden Bolu’da yan yana geldiler. Bugün Köroğlu’nun diyarını terk ediyoruz. Köroğlu’ya selamlar, Köroğlu gibi olanlara selamlar. Onlar için yürüyoruz” ifadelerini kullandı. Provokasyonlara karşı dün akşam 12 maddelik genelge hazırladıklarını belirten CHP lideri sözlerini şöyle tamamladı, “Bizi protesto edenlere ağır söz kullanmayın, sadece onları alkışlayın dedik. Bu da bizim adalete olan inancımızı gösteriyor.”
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.