Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

“Adaleti Buluncaya Kadar Yürüyeceğim”

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “11 gündür yollardayız. Ankara’dan yola çıktık  İstanbul’a gideceğiz, her santimini her kilometresini yürüyerek gideceğiz, yürüyeceğim, adaleti buluncaya kadar yürüyeceğim, yürüyeceğim haksızlıklara karşı durmak  için yürüyeceğim” dedi.

Kılıçdaroğlu, Bayram Namazını Bolu’nun Karaağaç Köyünde Kıldı

Kılıçdaroğlu, “adalet yürüyüşü”nün 11. gününde geceyi geçirdiği Karaağaç Köyü’nde Bayram Namazı kıldıktan sonra vatandaşlarla bayramlaştı. Kılıçdaroğlu, daha sonra Karaağaçlılarla kahvaltı yaptı.Yürüyüşe katılanlarla bayramlaşan CHP Genel Başkanı, şöyle dedi:

“Gerginlik istemiyoruz. Terör istemiyoruz. Bir arada beraber huzur içinde yaşamak istiyoruz. O nedenle adalet istiyoruz adalet olacak ki devlet olsun. Adalet olacak ki huzur olsun, adalet olacak ki kul hakkı yenmesin.
11 gündür yollardayız. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Şunu herkesin bilmesini isterim, Ankara’dan yola çıktık İstanbul’a gideceğiz her santimini her kilometresini yürüyerek gideceğiz, yürüyeceğim, adaleti buluncaya kadar yürüyeceğim, yürüyeceğim haksızlıklara karşı durmak için yürüyeceğim.
Bir vatandaşımız adalet terazisini gösteriyor, adalet terazisinde denge vardır, adalet terazisi egemenlerin terazisi değildir,  adalet terazisi hakkın terazisidir, adaletin terazisidir dolayısıyla hepimizin o terazinin dengesi bozulmasın diye mücadele etme görevi vardır, hakkın ötesinde görevidir. Bunu yapacağız.
Yola tek başıma çıkacağım demiştim, elimde bir pankart ve adalet istemek için Ankara’dan İstanbul’a yürüyeceğim demiştim. Şu ana kadar yürüyüşümüze binlerce kişi katıldı, katılanlara, bütün vatandaşlarıma hangi partiden olursa olsun, hangi kimlikten olursa olsun, yaşı ne olursa olsun, 7’den 70’e herkese şükran borçluyum.” 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.