Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan kuşadası HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari atatürk yapı kredi operasyon

Ağbaba Sordu; “Kürşat’ın Patronu Kim?”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, AK Parti Genel Merkezinde Büro Personeli olarak çalıştığı açıklanan, lüks ve şatafat içinde yaşamı ile Türkiye’nin gündemine oturan Hamza Kürşat Ayvatoğlu’nun yeni bir ‘tosuncuk’ olduğunu belirterek, 7 yıllık zenginleşme sürecinden tüm AK Parti’nin haberinin olduğunu iddia etti.

Ağbaba yaptığı açıklamada; “Malum birkaç günden beri AKP’de büro çalışanı olduğu iddia edilen bir şahısla ilgili bir tartışma var. Tartışmaya pudra şekeri-kokain üzerinden yoğunlaşıldı. Tabi ki kokain kullanmak uyuşturucu kullanmak suç ama bir başka gerçeği bir başka ayıbı burada herkesin görmesi gerekiyor. Bir kepazeliğin herkesin farkına varması gerekiyor. Adamın bindiği arabaya bakın, adamın yaptığı tatillere bakın, adamın giydiği elbiselere taktığı saate bakın hakikaten tam bir kepazelik tam bir pislik fışkırıyor” dedi.

Türkiye adeta bunların çiftliği gibi

“AKP’de ortaya çıkan Kürşat tipi büro memurları ne ilk ne son” diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “AKP anlayışının Türkiye’ye hediye ettiği rezilliktir bunlar. Bunlarda utanma yok, yüz kızarma yok. Bunlar dini, imanı, milliyetçiliği kullanır zenginleşmeye çalışır. Türkiye adeta bunların çiftliği gibi. Bu çiftlikte vatandaşın kanını emen tosuncuklar var, elbise kılıflarıyla rüşvet alan Egemen’ler var, banka yönetimlerinden maaş alan Hamza’lar var, 3-5 yerden maaş alan AKP trolleri var. Bu tiplerin hepsi birbirine benziyor.” ifadelerini kullandı.

AKP Genel Merkezinde bu şekilde lüks içinde yaşayan kaç büro personeli var?

“AKP’nin büro personelin yaşantısı bindiği araçlar sadece AKP’yi değil sadece şahsı değil bütün Türkiye’yi ilgilendiriyor” diyen Ağbaba, “Ortaya çıkan görüntülerin ardından bunun hesabının verilmesi gerekiyor. Bu adamın arkasındaki güç kim? Parayı nasıl kazanmış? Kokainin hesabını yargı sorar, yargı gerekeni yapar ama bu zenginleşmenin, rüşvetin,çıkar ilişkilerinin mutlaka ortaya çıkarılması gerekiyor.Burada sorulması gereken şu; Kasa buysa patron kim? Lüks araçlar var, tatiller var,Jakuziler var, revü kızları var.Ama patron yok. Bu büro çalışanının patronu kim? AKP Genel merkezinde bu şekilde lüks içinde yaşayan başka büro elemanları var mı? Bu sorunun açığa çıkarılması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Kastamonu Belediyesi de incelenmeli

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Bu kişinin Kastamonu Belediyesi’ndeki işlerinin incelenmesi lazım. Kastamonu Belediyesi’nin incelenmesi, teftiş edilmesi lazım. Belediye başkanının mal varlığının irdelenmesi lazım. AKP Genel Merkezi’ndeki patronu Hamza Dağ’a bakılması lazım.Kasa bu şahıssa anahtarın kimde olduğunun ortaya çıkarılması lazım. Bunun hesabı mutlaka sorulmalıdır.Burada arsa var, iş takibi var,rüşvet var. Kastamonu Belediyesi’nden itibaren tüm ilişki ağı ortaya çıkarılmalıdır.Özellikle siyasi ilişkiler, belediye başkanları,milletvekilleriyle ilişkileri, AKP Genel Başkan Yardımcılarıyla ilişkileri araştırılmalıdır.Çalıştığı yerlere mutlaka bakmak lazım. Kimler zenginleşmiş, kimler lüks yaşama terfi etmiş bunun hesabı sorulmalıdır. Kim ki siyasetten, belediye başkanlığından , milletvekilliğinden zenginleşiyorsa bilin ki o hırsızdır.” dedi.

Her konuda konuşanlar neden sessiz?

Ağbaba, “Milyonlarca genç asgari ücrete mahkum edilmişken, Hamza Kürşat Ayvatoğlu’nun lüks araçlara binmesi açık bir hırsızlığın , yolsuzluğun, rüşvetin olduğunu ortaya koymaktadır. Burası herhangi birinin dükkanı değil, Türkiye’yi yöneten, iktidar olan AKP’nin genel merkezi. Rüşveti, yolsuzluğu yapan da AKP Genel Merkezi’ndeki bir çalışan. Bir çalışan bu kadar zenginleşiyorsa onun işverenleri ne halde sorgulamak lazım. Ayrıca her konuda konuşan AKP Sözcüsü, herkese cevap yetiştiren Recep Tayip Erdoğan personelinin hesabını vermelidir.Bu pisliğin, çirkinliğin en kısa sürede hesabını vermenizi tüm kamuoyu bekliyor. Hiç kimse merak etmesin bu haksızca insanları sömüren haramzadelerden hesap soracağız ve bunların iktidarı çok yakında son bulacak.Tekrar alın terinin egemen olduğu tekrar namuslu insanların itibar gördüğü bir Türkiye’yi hep birlikte namuslu insanlarla beraber yaratacağız.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.