Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın İrlandayı Avrupanın Bulut Merkezi Yapacak

AK Parti'den İstifa Eden Akkuş, “Soner Çetin İle Yola Devam Etmek İstiyorum”

AK Partili Çukurova Meclis Üyesi Cumali Akkuş partisinden istifa etti.

Çukurova Belediye Meclisinin AK Parti’li Meclis Üyesi Cumali Akkuş partisinden istifa ederek, Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) katıldı. Noter kanalıyla partisine istifasını gönderen Cumali Akkuş, bundan sonraki süreçte, siyasi hayatına Soner Çetin ile devam etmek istediğini belirtti.

2014 yerel seçimlerinde AK Parti’den Çukurova Belediye Meclis Üyesi seçilen Cumali Akkuş, “5 yıla yakın zamandır Çukurova Belediye Meclisi’nde, Sayın Başkanımız Soner Çetin ile uyumlu bir dönem geçirdik. Bu dönemde, Sayın Soner Çetin’i daha iyi tanıma fırsatı buldum. Başkanımız Soner Çetin; çoğulcu, katılımcı belediyecilik anlayışına sahip, halkla iç içe bir belediye başkanı. Belediye Meclisinde birlikte çalıştığımız süreçte kendisinin ne kadar dürüst ve halktan yana bir belediye başkanı olduğunu gördüm. Bundan dolayı, siyasete kendisiyle birlikte devam etme kararı aldım” şeklinde konuştu.

Çukurova Belediye Meclis Üyesi Cumali Akkuş, AK Parti’den istifasını noter kanalıyla sunduğunu belirterek, “Bu süreçte AK Parti’de bana destek olan, benim yanımda olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Soner çetin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.