Öne Çıkanlar diyarbakır Kent Ayyuka eNBE azerbaycan istanbul çin türkiye 17 Mart 2024 Pazar Gündemi gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan

AK Parti Elazığ Milletvekili Balık’tan Kız Futsal Takımına Destek!

Elazığ’da meydana gelen 6.8’lik depremin ilk gününden itibaren vatandaşların yanında olan AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, spor kulüplerini de ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. 

Milletvekili Balık, 6-8 Mart tarihleri arasında Diyarbakır'da düzenlenecek olan grup müsabakalarında Elazığ’ı temsilen katılmaya hak kazanan Elazığ Balakgazi Anadolu Lisesi Kız Futsal Takımı'nı, turnuva öncesi ziyaret etti. Balık, ayrıca takıma maddi destekte bulundu.

Milletvekili Sermin Balık yaptığı açıklamada; “Öncelikle kızlarımızı çok tebrik ediyorum. Onlar bu alanda bilindiği üzere birincilik kazandılar. Şimdi de inşallah Diyarbakır’a maça gidecekler ve bana söz verdiler başarıyla dönerek müjde verecekler. 

Sıkıntılı olduğumuz büyük bir deprem yaşadığımız bu günlerde kızlarımız gerçekten hem burada kendilerini eğitiyorlar hem de bize bir moral kaynağı oldular. Ben kız futsal takımımızı desteklediği için okul  müdürümüze, çalıştıran hocalarımıza çok teşekkür ediyorum.  Beden eğitimi hocamız bana ulaştı. “Kızlarımız bizim çok başarılı Diyarbakır’a maça gidecekler, Sayın Vekilim eksiklerimiz var” dedi, ben de tabi ki bütün eksikleri ben karşılarım, kızlarımızdan bir tek şey istiyorum dedim İyi bir sonuçla dönecekler diye. 

Ben kızlarımı çok tebrik ediyorum. Onlar hakikaten Elazığ’ın gülen yüzü oldular. Bu alanda da ve kadınların kendilerine fırsat verildiği her alanda başarılı olabileceklerini futbolda da, siyasette de, iş hayatında da, ev hanımlığında da çok büyük bir özveriyle başarılı olabileceklerini kızlarım bana gösterdiler.” dedi. 

"Onlar yeter ki başarsınlar, bizler her zaman destek için buradayız"

Deprem sonrasında halk ile hep iç içe ve beraber olduklarını belirten AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “Bilindiği üzere 27 günden beri biz bu deprem sonrasında halkımızla hep iç içe ve hep beraberdik. Şunu gördük ki; bundan en çok etkilenen şüphesiz ki çocuklar. Çocuklarında ana dayanak kaynağı kadınlar. Ben kadınlarımıza bu süreçte ailelerine verdikleri desteklerden dolayı, birlik bütünlüğü sağladıkların dolayı çok teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum. Gerçekten onlar ailelerine kol kanat gerdiler. Eksiklikleri hep beraber gidermeye çalışıyoruz. Ben Elazığ’ın ilk kadın milletvekili olarak Elazığlı olmaktan, Elazığ’da kadınlardan biri olmaktan gurur duyuyorum. Çünkü ben biliyorum ki onlara alan açıldığında her konuda çok başarılılar. Kadınlar kendilerine verilen görevi en iyisiyle en layıkıyla yerine getiriyorlar. Burada en büyük gösterge de şüphesiz ki bu başarılı kızlarımız. Kızlarımızla sohbet ettiğimizde de söyledim. Herhangi bir spor dalıyla profesyonel olarak ilgilenenlerin çok daha başarılı oldukları derslerinde zannedilenin aksine çok daha başarılı olduklarını biz gördük. Ben son olarak kızlarıma bir kez daha teşekkür ediyor, tebrik ediyorum. Onlardan iyi sonuçlar bekliyorum. Şunu da unutmasınlar ki ben her zaman bir ablaları olarak yanlarında arkalarında olacağım. Onlar yeter ki başarsınlar, bizler her zaman destek için buradayız.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.