Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu türk silahlı kuvvetleri süt Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bugünün gündemi HAVA HAREKATI cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan ihracat cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan beşiktaş 14 Nisan 2024 Gündem Özeti

AK Parti Grup Başkanvekilleri Erdoğan'la Görüştü

AK Parti Grup Başkanvekilleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti. Ziyarette yeni anayasa ile Meclis çalışmaları ve gündeme dair diğer konular konuşuldu. 

AK Parti Grup Başkanvekilleri Naci Bostancı, Bülent Turan, İlknur İnceöz ve Coşkun Çakır, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ziyaret etti. Grup başkanvekillerinin talebi üzerine sözkonusu görüşme gerçekleşti. 

ANKA’nın edindiği bilgilere göre, Türkiye gündeminin konuşulduğu toplantıda yeni anayasa çalışmaları, Meclis çalışmaları ve terör olayları ile ilgili karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. Erdoğan’ın, yeni anayasa çalışmaları konusunda herkesin özveri göstermesi gerektiğine dikkat çektiği ve her kesimin yeni anayasa istediği, yeni anayasya kesinlikle ihtiyaç olduğunu vurguladığı kaydedildi. Ayrıca Erdoğan’ın, yeni anayasa konusunda en fazla fedekarlık gösterilecek yerin Meclis olduğunu dile getirdiği, milletvekillerinin de seçim bölgelerinde, toplantı ve konferanslarda yeni anayasayı gündeme getirmeleri gerektiğini söylediği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.