Öne Çıkanlar bugünün gündemi gündem özeti İsrail gündem başlıkları Afrin Hakkari Muhbir ysk bugünün gündem özeti turizm çin pkk

AK Parti İstanbul Milletvekili Markar Esayan Vefat Etti

AK Parti İstanbul Milletvekili, MKYK üyesi Markar Esayan vefat etti. 

İçişleri Bakanı Soyli'dan Başsağlığı Mesajı:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayımladı. Soylu mesajında; "Kardeşimizi kaybettik. Takdir-i ilahi... Başımız sağ olsun Markar Esayan Aydın, dost, insan, inanmış bir kardeş... Duamız seninle, bu toprakların asil çocuğu." ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan Başsağlığı Mesajı:

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayımladı, Kalın mesajında; "Sevgili Markar Esayan’ı kaybettik. Başımız sağolsun. Bu ülkenin yetiştirdiği güzel insanlardan biriydi. Ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.