Ak Parti'li Sürekli: "Gelecekleri Varsa Görecekleri De Var"

AK Parti İzmir Milletvekili Av.Kerem Ali Sürekli, darbe girişiminin tamamen geçmediğini ifade ederek , “Sayın Cumhurbaşkanımız demokrasi nöbetlerine noktalı virgül koydu biz bunun anlamını çok iyi biliyoruz. Şimdi daha hazırlıklıyız. Gelecekleri varsa görecekleri de var” diye konuştu.



Sürekli, AK Parti  Konak ve Çiğli İlçe Danışma toplantılarına katılarak gündeme dair açıklamalarda bulundu. Konak ve Çiğli’de, Partililer  tarafından coşkuyla karşılanan Sürekli, 15 Temmuz’da Türkiye’nin uçurumdan döndüğüne dikkat çekerek, ”Bir kısım askerin yapmış olduğu kalkışmaya karşı Tüm Türkiye de destan yazıldı. Fakat İzmir’ de Konak’ta ayrı bir destan yazıldı. 15 temmuz  dünya ve  Türkiye siyasi tarihinde çok önemli bir yer teşkil ediyor. Bir darbeye ya da post modern istilaya nasıl direnir, nasıl karşı gelir ve nasıl etkisiz hale getirir, nasıl destan yazılır hepsini Türk Milleti dünyaya gösterdi” dedi.

Sürekli şöyle konuştu:
“Şimdi ikincisi olabilir diyorlar. Olabilir mi, olabilir. Sayın Cumhurbaşkanımız, demokrasi nöbetleri biterken noktalı virgül koydu. O noktalı virgülün anlamı vardı elbet, evet tehlike geçmiş değil, istila girişimi olabilir. Her şeyi deneyebilirler. Başta FETÖ örgütü olmak üzere terör örgütleri üst aklın emrinde bir taşerondur. Bunlar talimat aldıkları zaman uygulamaya koymaya çalışabilirler. Riziko devam ediyor. Ancak bütün tedbirler alınıyor. Başta baş komutanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım olmak üzere çok kararlıyız. Temkini elden bırakmayacağız. Bunlar kanser virüsü gibi vücudun her tarafına yayılmışlar temizle temizle bitmiyor. Ama bitecek. Başkomutanımız kökünü kazıyacağız diyor. Kazımaya da başladık. Terörün amacı, korkutmaktır, enerjiyi azaltmaktır. Ama, bizi kimse yıldıramaz, milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bizi kimse yolumuzdan çeviremezler. Gelecekleri varsa görecekleri de var. Buradaki coşkulu kalabalığı gördükten sonra gücüme güç, enerjime enerji kattım. Meclis açılıyor, Ankara’da sayın cumhurbaşkanı ve başbakanımız olacak. Sizin enerjinizi ve gücünüzü kendilerine anlatacağız. 15 Temmuz’daki dik duruşunuzdan ötürü, çalışmalarınızdan, sergilediğiniz tavrınızdan ötürü hepinize bütün teşkilat mensuplarına herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” dedi.


 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.