Öne Çıkanlar kosgeb çin 2021 FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası 2021 Türkiye Karting Şampiyonası Alkın Kalkavan 20202021 Sezonu Süper Lig 9. Hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu. Kara liste 18 Yılda 5 Bin 60 Eseri Restore Ederek 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 2020 CEV Şampiyonlar Ligi 2 İlde 5 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 2018 FIFA Dünya Kupası Finalistleri

AK Parti'li Yavuz "Muhtar Bile Olamaz Dediler Ama O Dünya Lideri Oldu"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanıyken, Siirt'te şiir okuduğu için yargılanarak Pınarhisar Cezaevi'nde konulması sonrasında 24 Temmuz 1999 tarihinde tahliye oluşunun üzerinden tam 20 yıl geçti. Bugünün Türk Siyaset tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu belirten AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, "Vesayet odakları tarafından siyasetten tasfiye edilmeye çalışılan Başkan Erdoğan için artık muhtar bile olamaz deniliyordu. Ama o, önce başbakan, sonra cumhurbaşkanı ve ülkemizin ilk başkanı oldu. '' dedi.


"BAŞKAN ERDOĞAN BÜYÜK BİR ÜMMETİN UMUDU OLAN İSİMDİR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vesayet odaklarının tüm saldırılarına rağmen milletin güvenini alarak girdiği her seçimden rekor oyla çıktığına vurgu yapan Aydın Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Metin Yavuz yaptığı açıklamada "Başkan Erdoğan liderliğinde kurulan AK Parti 3 Kasım 2002 yılında girdiği seçimde yüzde 34,6 oy alarak tek başına iktidar oldu. O tarihten 31 Mart 2019 seçimlerine kadar 14 seçim zaferini ilan eden partimiz tarihine baktığımız da, muhtar bile olamaz manşetleri atılan liderimiz vesayet odaklarının tüm saldırılarına rağmen aziz milletimizin sevgisini ve güvenini alarak adeta tarih yazmıştır. Devrim niteliğinde reformları hayata geçiren Başkan Erdoğan, kim ne derse desin bir dünya lideridir. Sadece ülkemiz sınırı içerisindeki 82 milyon vatandaşımızın değil, bir ümmetin umududur. Bugünlere kolay gelmedi. Çok mücadele etti ve bekamız için mücadele etmeye devam ediyor. İlk olarak başbakan olmasını engellemeye çalıştılar ama başaramadılar. 367 garabetiyle, 27 Nisan e-muhtıra ile hükümete göz dağı vermeye  çalıştılar yine başarılı olamadılar. Yılmadılar. Partimizi kapatmaya çalıştılar. Mit tırları, gezi olayları, 17-25 aralık derken en son 15 Temmuz hain kalkışma ile Başkan Erdoğan'ı bitirmeye çalıştılar. Ama yine olmadı. Başaramadılar. Dedikya Başkan Erdoğan aziz milletimizin sevgi ve güvenini almıştı bir kere. Onu asla yalnız bırakmayan milletimiz hiç bir zaman yalana pirim vermedi. Her defasında Başkan Erdoğan'a sahip çıkarak onu yalnız bırakmadı. Onunla birlikte yürüyen Türkiye her geçen gün daha da güçlenmeye devam ediyor. Başkan Erdoğan'ın kararlı duruşuyla Allah'ın izni ile ülkemiz muhasır medeniyetler seviyesine çıkma yolunda sağlam adımlarla yoluna devam ediyor. Biz bir ve beraber olduğumuz sürece kimse bize diz çöktüremez. Allah bizlerin birliğini, beraberliğini daim kılsın inşallah.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.