Öne Çıkanlar Afrin Hakkari çin İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik ak parti pkk Übeyd Adıyaman 2018 Türkiye Pist Şampiyonası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Adalet Bakanı Abdülhamit Gül

AK Parti-MHP İttifak Komisyonu Toplanıyor

AK Parti ve MHP’nin 2019’da seçime birlikte gitmelerinin önünü açacak yasal düzenlemeyi oluşturmak için kurulan “ittifak komisyonu” toplanıyor.

AK Parti ve MHP’li kurmaylardan oluşan komisyon bugün Meclis’te 15.30’da Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop Başkanlığı’nda toplanacak.

Komisyon toplantısına, AK Parti’den Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Parti Sözcüsü Mahir Ünal, MHP’den Genel Sekreter Mustafa Kalaycı, İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu ile Afyon Milletvekili Mehmet Parsak katılacak.

“İttifak komisyonu” bugünkü toplantısında yol haritasını, çalışma usul ve esaslarını belirleyecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.