Öne Çıkanlar deprem HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım operasyon azerbaycan çukurova belediyesi KENAN DOĞULU öğretmen meclis Hakurk Aleyna Tilki

AK Parti MYK Belli Oldu

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım, 22 Mayıs Olağanüstü Kongresi’nde değişen MKYK’dan sonra yeni MYK üyelerini de açıkladı.

Yıldırım, AK Parti Genel Merkezi’nde yeni Merkez Yönetim Kurulu kadrolarını açıkladı.

Siyaseti bırakacağını açıklayan Siyasi ve Hukuk İşler Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’in yerine Hayati Yazıcı getirildi. Teşkilat Genel Başkan Yardımcısı olarak Mustafa Ataş yerini korurken,  İstanbul Milletvekili Doğan Kubat’tan boşalan Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı'na ise Ahmet Sorgun getirildi. Ömer Çelik’in kabineye girmesiyle Parti Sözcüsü ve Medya Tanıtım İşlerinde boşalan Genel Başkan yardımcılığı'na ise eski kabine üyesi Cevdet Yılmaz oturdu. Fatma Betül Kaya’nın kabineye girmesiyle boşalan Dış İlişkiler Genel Başkan Yardımcılığı'na Mehdi Eker, Sosyal Politikalar Genel Başkan Yardımcılığı'na Malatya Milletvekili Öznur Çalık getirildi.

Mehmet Özhaseki’nin kabineye girmesiyle boşalan Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcılığı’na Erol Kaya,  Ekonomi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Şaban Dişli, Sivil toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Mehmet Muş, Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı'na Vedat Demiröz, Recep Akdağ’ın kabineye girmesiyle boşalan AR-GE’den sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı'na Fatma Nükhet Hotar, Ayhan Sefer Üstün’den boşalan İnsan Hakları Genel Başkan Yardımcılığı'na Yasin Aktay, Çevre Şehir ve Kültür’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı'na Çiğdem Karaaslan ve Genel Sekreterliğe Abdülhamit Gül getirildi.

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiAK Parti Myk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.