AK Parti'nin 6. Olağan Kongresi Başladı

AK Parti’nin 6’ncı Olağan Büyük Kongresi başladı. CHP, MHP, BBP, Saadet Partisi, DSP, DP ve Hüda-Par temsilcileri salonda hazır bulunuyor.

AK Parti’nin 6’ncı Olağan Büyük Kongresi, Ankara Spor Salonu’nda saat 11.30’da başladı. Kongrenin açılış konuşmasını AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş yapıyor. Kongrede, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi nedeniyle parti tüzüğü değişiklikleri yapılacak. CHP, MHP, BBP, Saadet Partisi, DSP, DP ve Hüda-Par’dan temsilciler kongreye katılıyor. Siyasi partilerin yanı sıra STK, kurum, kuruluş, dernek ve vakıf temsilcileri de salonda hazır bulunuyor.

Açılış Konuşması Ataş'tan

Konukları selamlayarak sözlerine başlayan AK Partili Ataş, bin 365 delegenin saat 09.55’te hazır bulunduğunu, toplantı yeter sayasının sağlandığını kaydetti. Ataş, kongrenin hayırlara vesile olmasını ve başarılı geçmesini temenni etti.

Anahtar Kelimeler:
ChpAkpAk PartiMhpBbp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.