Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan İrlandayı Avrupanın Bulut Merkezi Yapacak ClinicExpert Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech

AK Parti'nin Yetkili Kurulları Belli Oldu

AK Parti’nin yetkili kurulları belli oldu. AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığına Ahmet Aydın getirildi.

AK Parti’nin 6’ncı Olağan Büyük Kongresi, Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor. AK Parti’nin Merkez Disiplin Kurulu, Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu ve Siyasi Erdem ve Etik Kurulu listeleri belli oldu. Kongre listelerine göre, AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Ahmet Aydın, Abdülkadir Özel, ali Özkaya, Behiye Eker Albayral, Betül Altısoy Yanılmaz, Fatma Öncü, Kerem Ali Sürekli, Osman Mesken, Serap Yahşi Yaşar, Serkan Bayram ve Türk İslam Karakoç’tan oluşacak. Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu’nda Yalçın Akdoğan, İlyas Şeker ve Ayşe Keşir görev yapacak. Öte yandan Siyasi Erdem ve Etik Kurulu ise Mehmet Ali Şahin, Ayşenur Bahçekapılı, Halide İncekara ve Kemalettin Aydın’dan oluşacak. 

Anahtar Kelimeler:
AkpAhmet Aydın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.