Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi çukurova belediye başkanı soner çetin soner çetin

AK Parti Sözcüsü Çelik: “Hiç Kimse Siyasi Sistemimize Müdahale Edemez”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Hiç kimse demokrasimizi çalamaz, demokrasimizi yıkamaz, hiç kimse siyasi sistemimize müdahale edemez." dedi. 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK ve MYK toplantıları sonrası AK Parti Genel Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi. 

AK Parti Sözcüsü Çelik, "Rumlar ve Yunanlar, Türkiye ve KKTC ile anlaşmadan bu bölgede fiili bir durum oluşturacağını sanıyorlarsa yüzde yüz yanılıyor. İsrail ve BAE anlaşması Arap Barış Planı'na aykırıdır. Barışa ve istikrara katkı sağlamayacak bir anlaşmadır. Filistinlilerin içinde olmadığı bir çözümün herhangi bir şekilde sonuç alması mümkün değildir." dedi. 

ABD Başkan Adayı Joe Biden'in sözlerini eleştiren Çelik, "Cumhurbaşkanımıza kim bir saldırıda bulunsa gerekçesi mantığı ne olursa olsun Cumhuriyet Halk Partisi’nden o saldırıda bulunan yabancı devlet başkanına, yabancı devlet adamına, yabancı siyasete bir destek geliyor. Sizinle iş birliği yaptığını söyleyen bir yabancı siyasetçi varken, onun röportajı açık kaynakta yayınlanmışken niye sustunuz?​​​​​​​" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.