Öne Çıkanlar gündem özeti bugünün gündemi gündem başlıkları Afrin Muhbir ysk Hakkari çin pkk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı

AK Parti Sözcüsü Çelik: "Hiç Kimse Sultanahmet’i Kendi Kimliğinden Ayıramaz”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: "Hiç kimse Sultanahmet’i kendi kimliğinden ayıramaz. Sultanahmet Camii'nde milletimiz ibadet etmeye devam edecek." dedi. 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik MYK toplantısı sonrası basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu.

Sözcü Çelik'in basın toplantısı sonrası yaptağı açıklamalardan satırbaşları şu şekilde:

"Dün Bingöl’de meydana gelen depremden dolayı büyük bir üzüntü yaşadık. Bir güvenlik korucumuz şehit oldu. Allah’tan rahmet diliyoruz, yaralılarımıza şifalar diliyoruz.

Dün gece itibariyle Pençe-Kartal Operasyonu başlamıştır. Daha önce ardı ardına Pençe Operasyonlarıyla büyük bir başarı elde edilmişti.

Bugün çevre meselesinde göstereceğimiz hassasiyet, vatanseverliğimizin bir parçasıdır. Çevre meselelerini vatanseverliğimizden ayrı düşünemeyiz. Doğaya rakip değiliz, doğayla kader arkadaşıyız.

Dünyanın her tarafında bu ırkçı kimlikli kişilerin heykelleri yıkılırken bir tek Fransa’dan “biz bu değerlerimizi de koruyacağız, Fransa tarihini tam olarak koruyacağız” gibisinden maalesef bu meselenin tam kavranmadığını gösteren açıklamalar geldi. 

Hiç kimse Sultanahmet’i kendi kimliğinden ayıramaz. Sultanahmet Camii'nde milletimiz ibadet etmeye devam edecek.

Masum, sivil Libyalıların tamamı kardeşimizdir. Libya halkının tamamını temsil eden BM tarafından meşru hükümet görülen yapıya verdiğimiz desteği devam ettireceğiz. Bu aynı zamanda Doğu Akdeniz'deki çıkarlarımız için elzemdir.

Güney Kıbrıs 2014 yılında İngilizlerle anlaşma yaptı. Bu anlaşmayı yaparken Türkiye'ye, KKTC'ye danışılmadı. Orada Türklerin de taşınmazları var. Bunun adı gasptır. Bunun hiçbir şekilde hukuken, ahlaken meşruiyeti yoktur.

Mesele hak, hürriyet, kimlik, dil meselesi değil, mesele PKK'nın ne dediği meselesidir onlar açısından.

Yunan Savunma Bakanı ya da diğerleri, Türkiye gibi büyük bir devletle nasıl konuşulacağını öğrenmelidir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.