Öne Çıkanlar bugünün gündemi gündem özeti İsrail gündem başlıkları Afrin Hakkari Muhbir ysk bugünün gündem özeti turizm çin pkk

AK Parti Sözcüsü Çelik: “Türkiye Dünyanın Hiçbir Yerinde Vatandaşını Yalnız Bırakmadı”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "128 ülkeden 80 bin vatandaşımız Türkiye'ye getirildi. Türkiye dünyanın hiçbir yerinde vatandaşını yalnız bırakmadı. Türkiye 102 ülkeye yardım etti." dedi. 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Parti Genel Merkezinde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Toplantısı sonrası basın toplantısı düzenledi. 

AK Parti Sözcüsü Çelik, "Koronavirüs ile mücadelede Maske, temizlik ve mesafe kuralını unutmamamız gerektiğini, eğer bu kurallara riayet etmezsek eski sıkıntılarla tekrar karşılaşabileceğimizi ifade etmek istiyoruz. Bütün dünya ikinci ve üçüncü bir dalgadan bahsediyor. Bunların olup olmaması, tekrar zorluklarla karşılaşıp karşılaşmamamız maske, temizlik ve mesafe dediğimiz tedbirlere bağlıdır." dedi. 

Celik, "Koronavirüs salgınıyla ilgili provokatif bilgi paylaşan, çoğu FETÖ kaynaklı 11 bin hesap tespit edildi. " dedi. 

Muhalefetin yapması gereken denetim görevinin düşük bir şekilde ele alınması ne kadar sıkıntılı bir durumda kaldığımızı gösteriyor.

Sözcü Çelik, "128 ülkeden 80 bin vatandaşımız Türkiye'ye getirildi. Türkiye dünyanın hiçbir yerinde vatandaşını yalnız bırakmadı. Türkiye 102 ülkeye yardım etti." dedi. 

İslam ve Türkiye düşmanlığı konusunda Avrupa'daki muhataplarımızı bir kere daha uyarıyoruz diyen Çelik, "Yunanistan Savunma Bakanı çıkarlarını korumak için Türkiye ile savaşa hazır olduklarını ifade etti. Türkiye hukuk esaslı bir ülkedir, bir kabile devleti değildir. Bu şekilde kabile devleti gibi konuşan bakanlara sahip değildir." dedi. 

Çelik, "Hafter'e bağlı milislerin temizlenmesiyle Trablus Havalimanı tamamen kontrol altına alınmıştır. Trablus Havalimanı stratejik bir noktaydı. CHP Grup Başkanvekili, Hafter'i seküler ve meşru bir kimse, diyaloğa açık bir kimse olarak değerlendirip, BM'nin meşru olarak gördüğü Serrac yönetimini cihatçı olarak değerlendirmiştir." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.