Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş almanya MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp ukrayna ankara abd Koronavirüs chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

AK Parti Sözcüsü Çelik: "Yunanistan Boyunu Aşan İşlere Kalkışıyor"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Yunanistan bugün için Doğu Akdeniz'de bir korsan devlettir, boyunu aşan işlere kalkışıyor." dedi. 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik MYK toplantısı sonrası basın toplantısı düzenledi. 

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik'in basın toplantısından satır başları şöyle; 

"3 Eylül'de başlayan Diyarbakır annelerinin nöbeti bu sene bir yılını dolduracak. Annelerin bir kısmı evlatlarına kavuştu. Bu annelere bir kez daha saygılarımızı gönderiyoruz.

En son Giresun'da yaşadığımız sel felaketi çok büyük bir felaket. Bakanlarımız ilk andan itibaren oradaydı. Bütün bu çerçeve içerisinde Giresun'daki yaraların sarılması için olağanüstü mücadele ortaya konuldu.

Milletin gözüyle tarihimize bakanlar, Malazgirt ile 30 Ağustos arasında çelişki ya da birbirine alternatif iki mesaj görmezler aynı mesajı görürler.

DEAŞ ile mücadele, insanlık adına yapılan bir mücadeledir. Dinimizi kirleten, değerlerimizi kirleten bu örgütle mücadelenin en güçlü şekilde sürdürüleceğini ifade etmek istiyorum.

Bakanlık il il çeşitli analizler yaptı. Şu an 5 bin 200 noktada EBA destek noktası söz konusudur. Televizyon temini konusundaki çalışmalar da tamamlandı.

Venezuela'dan Türkiye'ye peynir ithal edilecek diye açıklama yapıldı. Üstelik birileri çıkıyor iki satır bilgiye sahip olmadan suçluyor. Bunu sadece bir yalan siyaseti nasıl üretilire bir örnek olarak veriyorum.

Yunanistan bugün için Doğu Akdeniz'de bir korsan devlettir, boyunu aşan işlere kalkışıyor.

Yeni Zelanda hiçbir mazeret üretilmesine fırsat vermeksizin dünyaya güçlü bir mesaj verdi. Bu mesaj hem ahlakidir hem siyasidir. İslam düşmanlığı insanlığa karşı işlenmiş bir suçtur.

Güçlü bir şekilde sahada maske, mesafe, temizlik meselesine dikkat etmemiz gerekiyor.

İçişleri Bakanımıza söylenen söz terbiyesizce bir sözdür, kişilik haklarına saldırılmıştır. O da kendi kişilik haklarını koruyan bir cevap vermiştir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.