Öne Çıkanlar terörist MSB Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu cumhurbaşkanı erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu deprem Kovid19 cumhurbaşkanı

AK Parti TBMM Grup Yönetimini Belirledi

AK Parti, 27. Dönem TBMM Grup Yönetimini belirledi. Naci Bostancı AK Parti’nin Grup Başkanı oldu.

AK Parti’nin basına kapalı grup toplantısında yeni dönem Meclis kadrosu belirlendi. Kapalı grupta yapılan oylamada, Grup Başkanvekili ve AK Parti Ankara Milletvekili Naci Bostancı, Başbakan Binali Yıldırım’dan boşalan “grup başkanlığı” koltuğuna oturdu. Grup Başkanvekilleri Bülent Turan ve Mehmet Muş yeniden grup başkanvekili seçilirken, Naci Bostancı’nın grup başkanı olması ile boşalan Grup Başkanvekilliği koltuğuna Denizli Milletvekili Cahit Özkan, İlknur İnceöz’den boşalan koltuğa Tokat Milletvekili Özlem Zengin ve Mustafa Elitaş’tan boşalan koltuğa ise Çankırı Milletvekili Emin Akbaşoğlu seçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.