Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İyi Parti tsk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener esnaf ankara suriye

AK Parti Teşkilatlarına Seçim Uyarısı: Gösterişli İftarlara Katılmayın

AK Parti 24 Haziran seçimlerine yeni taktiklerle hazırlanıyor. AK Parti'nin seçim taktiklerine göre milletvekili adayları seçim bölgesinde gidilmedik yer çalmadık kapı bırakmayacak. Adaylar kendi aralarında koordineli çalışacak. Zengin ve gösterişli iftar davetlerine gidilmeyecek. İftar halkın arasında ve çadırlarda yapılacak. Her vatandaşın talebi not alınacak. "Güçlü Meclis ancak güçlü Türkiye olur, geleceğin emanet edileceği gençler siyasette yer alacak" sloganlarına ağırlık verilecek. Milliyetçilik, gençlik ve demokrasi söylemleri sık sık vurgulanacak, bayram ziyaretleri yapılacak.

24 Haziran seçimlerine iki hafta kala, AK Parti Yönetimi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile teşkilatlara ve milletvekili adaylarına yeni uyarılar yaptı.

ANKA’nın edindiği bilgilere göre teşkilatlara ve milletvekili adaylarına şu uyarılar yapıldı:

“Milletvekili adayları kendi seçim bölgelerinde koordineli çalışacak. Gidilmedik yer çalınmadık kapı bırakılmayacak. Zengin ve gösterişli iftar davetlerine gidilmeyecek. Çadır iftarlarına katılıma özen gösterilecek. Vatandaşın talebi ne olursa olsun not alınacak. Yapılacak talepler hemen yerine getirilecek. ‘Güçlü Türkiye ancak güçlü Meclis ile olur’ sloganı anlatılacak. Gençler için yeni kadrolar açılacak. Kadro ve atama bekleyen gençlerin yeni dönemde kamu kurumlarına yerleştirileceği sözü verilecek. Milliyetçilik, gençlik ve demokrasi söylemleri sık sık vurgulanacak.”

BAYRAM ZİYARETLERİ

Öte yandan AK Parti, yaklaşan Ramazan Bayramı için de milletvekili adaylarına, “Yaşlılar yurdu, çocuk esirgeme kurumları, şehit aileleri ve hastaneler bayram süresince ziyaret edilecek” talimatını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.