Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank almanya chp Koronavirüs chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ukrayna ankara abd

AK Partili Elitaş: Türkiye Siyasetinde Yeni Bir Adım

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderlerle yapacağı görüşmeye ilişkin “Önemli bir gelişme, Türkiye siyasetinde yeni bir adım” ifadelerini kullandı.

Elitaş, TBMM’de basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
 
‘’Hep Birlikte Türkiye Olma Zamanı’’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderlerle yapacağı görüşmeye ilişkin soruya Elitaş, “Önemli bir gelişme, Türkiye siyasetinde yeni bir adım. Sayın Cumhurbaşkanı 15 Temmuz darbe günü duyarlılık gösteren siyasi parti genel başkanlarına teşekkür etmek için bu toplantıyı tertip etti” diyerek şu ifadeleri kullandı:
“İnşallah bundan sonraki süreçte artık Türkiye normal bir siyasi söylem sürecine girecektir diye düşünüyorum. Çünkü siyasetçilerde gerilimi artırmak yerine biraz daha ahenkli bir şekilde götüreceklerdir diye ümit ediyorum.
Artık bir olma zamanı, beraber olma zamanı, Cumhurbaşkanımızın dediği gibi hep birlikte Türkiye olma zamanı.
Türkiye çok darbe ve darbe girişimleriyle karşı karşıya kaldı. Bundan önce şapkasını alan gidenleri çok gördü ama her bir kalkışma da her bir terörist faaliyette bir lidere ihtiyaç vardı, o liderliği de Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan göstererek  Türkiye’nin darbe girişimini engellemede tek ve en önemli faktör olmuştur.”

Meclis Genel Kurulu’nda yarın 15 Temmuz darbe girişimini araştırmak üzere bir komisyon kurulacağını ifade eden Elitaş, “Yarın komisyon kurulmasıyla ilgili görüşmeler tamamlandıktan sonra komisyon kurulacak ya hafta sonu ya gelecek haftanın başında bu komisyonun üyeleri netleştikten sonra komisyon faaliyetlerine devam edecek” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.