Öne Çıkanlar Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs chp Covid19 AİLE galatasaray kılıçdaroğlu rusya tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı erdoğan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd

AK Partili Savaş'tan '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' Mesajı

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, "Aziz milletimiz sahip olduğu değerlerle, bu büyük mücadelede oldukça güçlü hale gelmiş olup, saygı değer basın mensuplarımızın da büyük çabasıyla doğru bilgiye en hızlı şekilde ulaşabilmektedir. Bu vesileyle, ilkeli ve ahlaki duruşlarıyla mesleki ilkelerden ayrılmadan, bu ulvi görevi icra eden bütün basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

AK Partili Savaş yayımladığı mesajında; "Doğru bilgiye en hızlı şekilde ulaşabilme çabası, özellikle içerisinde bulunduğumuz yüzyılın en önemli güç unsurlarından birisi haline gelmiştir. Dünya genelinde gerçekleşen olayların ve ortaya çıkan bilgilerin, ulusal ve uluslararası kamuoyu nezdinde doğru bir şekilde paylaşılması ve bu bilgilerin yönetimi çabası, devletlerin büyük mücadelelerini de beraberinde getirmektedir. Aziz milletimiz sahip olduğu değerlerle, bu büyük mücadelede oldukça güçlü hale gelmiş olup, saygı değer basın mensuplarımızın da büyük çabasıyla doğru bilgiye en hızlı şekilde ulaşabilmektedir. Bu vesileyle, ilkeli ve ahlaki duruşlarıyla mesleki ilkelerden ayrılmadan, bu ulvi görevi icra eden bütün basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Her bir basın mensubumuzun 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, saygıdeğer gazetecilerimize bu zorlu çalışmalarında üstün başarı ve kolaylıklar diliyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.