Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener AİLE chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

AK Partili Savaş'tan Hatice Nesibe Güler'e Müjde Geldi

Aydın'da özel bir okuldan birincilikle mezun olan Hatice Nesibe Güler'in okul birincisi olmasına rağmen, okul birinciliği okul yönetimi tarafından sisteme geç girildiği için, hayallerindeki Tıp Fakültesi tercihini okul birincisi olarak yapamamasından kaynaklanan mağduriyet, AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş'ın da araya girmesiyle birlikte ortadan kaldırıldı.

Yaşanan teknik sorundan kaynaklanabilecek mağduriyeti gidermek için Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ( ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün ile görüşme gerçekleştiren Mustafa Savaş, Hatice Nesibe Güler'in mağduriyetinin giderileceğini, okul birincisi olarak mezuniyet derecesinin sisteme işlenmesiyle birlikte Hatice Nesibe Güler'in hayallerindeki Tıp Fakültesi tercihini okul birincisi olarak sorunsuz şekilde yapabileceğini söyledi.

"Hatice okul birincisi olarak tıp fakültesi tercihini yapabilecek"

AK Partili Savaş yaptığı açıklamada, "Yaşanan teknik sorunların gençlerimizin hayatını olumsuz etkilemesini bizler de istemiyoruz. Bu sorun bizlere intikal ettiği andan itibaren hemen ilgili mercilerle görüşme gerçekleştirerek sorunu çözdük. Çok şükür sorun tamamen ortadan kalktı. Hatice okul birincisi olarak tıp fakültesi tercihini yapabilecek. Hatice kızımıza ve ailesine hayırlı olsun diyorum" şeklinde açıklama yaptı.

Anahtar Kelimeler:
üniversite
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.